Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ZCWO:男士時尚系列-80年代江湖Boss款-淺色西裝& 深色西裝

其實不錯呀!我LIKE下面果SET多D,不過無左排九,金屬火機,金錶。
買兩SET又好ON居。

係咪出俾ironman 個 monger人頭用架?
其實不錯呀!我LIKE下面果SET多D,不過無左排九,金屬火機,金錶。
買兩SET又好ON居。
akiaki 發表於 6-6-2012 11:26 AM

唔駛驚..到時丫烏實有散件執啦 :74:
有D似我,在台灣叔叔Feel,如果有1/6柯受良,曾江,黃秋生,張耀陽,鄭浩南,大傻頭,就GoodGood!!
我Like 排九,同Bee Bee.
~咪~咪
睇見對大細雞以為得對至專,原來成副排九齊哂~~~~~~~~~
有無ching 訂左知咩水位:64:
回復 21# graffitihim

問左要一架"穿梭機"既價錢 ... 430
回復  graffitihim

問左要一架"穿梭機"既價錢 ... 430
KC@toys 發表於 7-6-2012 10:59 PM

430真係太貴了!買架穿梭機好過!
430真係太貴了!買架穿梭機好過!
akiaki 發表於 8-6-2012 12:41 AM

their quality not worth the price, and they recycling their own and other brands product
今晚行過旺角雞旺一樓,都好似見到有放出來.唔肯定,但係有9成.想問問係有現貨定係樣版呀?跟Bro講在3魚半至5魚內都可以收貨.貴就bye bye.
回復 22# KC@toys

thxxxx........................
今日訂左 ~ "山狗發",,呢個價可以接受 ~~ :43:
石堅啱唔啱用? 至驚係鬼佬SIZE。
今日訂左 ~ "山狗發",,呢個價可以接受 ~~
acq 發表於 9-6-2012 08:52 PM

山狗發都算合理!十五十六中
山狗發都算合理!十五十六中
akiaki 發表於 10-6-2012 12:43 AM

聽店舖講好快 ~ 呢個月尾會到貨