Toysdaily 玩具日報

查看: 17827|回復: 16

[玩具報告] D-Art ZERO TYPE2 自high玩評 (多圖注意)

今次玩完既感想:  嗚啊!!!!!!!!!!!!!!!!

本月懷舊強作之一 , QC 還可以 , 不過塗裝個別有D會好差, 加上唔係平, 建議有得選就選

一路去圖一講~

內容物:

有個問題都幾多人注意就係頭髮連接果位, TYPE2 得到改善

有獨立關節 , 頭髮可動高左, 另外頭髮連接果位既物料有少少彈性, 無上一隻咁易斷 ,
另外不得不提 , 個頭好難拆!!!!!!!!!!!! , 拆左我15分鐘=-=

表情

可以用返上次TYPE 1表情

可動同上一隻一樣 , 同樣都可以用返之前既特效

把大刀非常重 , 另外隻右手好易甩出黎=-= (唔關把劍重唔重事)

故事既開始, 第一集就死了=-=
X: ZERO!!!!
ZERO:戰鬥下去吧.....

X3 又出返黎
ZERO:站起來X ! 你還可以戰鬥!

X4 , X5  ZERO既身世 , 同完結
ZERO:我到底是誰!!!!

X5 病毒 ZERO
ZERO:我要消滅X!!

戰鬥過後 , 西格瑪出黎抽水

死前的一擊!

X6

謝謝觀看
我買嗰陣得兩隻簡... 不過都好彩簡到隻ok嘅:(
nice pic
街鋪唔覺有入呢隻
大大D相影得好好~POSE又擺得好正~!!
有好幾張真係拎黎做wallpaper都唔失禮!!:71:

後期果D內容令我諗番起打機果時既畫面...
最難忘係X5佢最後一擊...之後X6  X拎住佢把劍去殺敵..
好感人好熱血!!!
D 相影得好有故事性
like x 99
究极完美玩評!完全感受到楼主的感情!
X4-X6真係好正:$
睇完樓主D圖諗起細個玩D畫面
真係好正:$
support!
不過我記得zero死前一擊係好瀟灑, 笑住黎射的 ==
樓主將所有經典畫面重現!!!!!!!!!!!!!!!!!
啊嗚啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

推到加入精華:D
support!
sky34 發表於 4-6-2012 01:37 AM

單了左眼 不羈地笑著:help:
support!
sky34 發表於 4-6-2012 01:37 AM

我都想搵個笑樣 ,可惜無T_T
歪不正 發表於 4-6-2012 01:51 AM

嗚啊!!!!!!!!! (各種意味)

好高興大家鐘意我D相 <(_ _)>

精華就無可能啦 hahaha , 只要大家可以留言討論下已經好開心

那些年 我們一起變泡泡的日子 , (′&#12539;ω&#12539;‵).....
樓主, 我睇到呢幅相都知道把劍確實好重.:(

佢成個人跌咁濟.

影得好正, 好有heart呢~:shiny: