Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: tonytony

[新品消息] 模魂新作 DEEP STRIKER GUNDOOM

我想問點解我數件數,兩隻加埋好似同說明書唔同數量?
老孫 發表於 4-6-2012 08:06 PM

板件並沒有兩隻加埋的數量:(

EX-S 盒裝 -  Part A(藍) to H, KG, PC
DS 盒裝 -  (EX-S 的件) + Part A(紅) + Part I to K

你欠那個呢?
回復 16# tonytony

請問計一塊塊總共有幾多塊先岩?

如果就甘數兩本說明書就唔岩數.  唔該.
我搵到介紹啦,唔係獨立兩隻,係要換件才可以變造另一款型態。
================================================
官圖展示的機體爲試驗機體的橘紅色配色
成品會以303E的標准紅色配色與大家見面的
産品套件附送支架,幻彩水晶貼,水貼,刮刮轉印貼,
以及前作EX-S的所有配件,也就是說可以通過替換零件的形式來實現兩個機體哦。
當然,紅色部分零件會有紅色及藍色雙份配給。
背部大型MEGA粒子炮與背包連接的能源管是以軟膠管的形式來實現的,具有更生動的還原效果。
貌似不錯, 再等陣先至決定入唔入
COOL JOB
令人心動的毒帖呀
:no:  (忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍)
百零蚊抵買!!!!!!
有返之前d件又幾抵玩喎
回復 8# tonytony
這是素組?如果係又唔錯
頭像被屏蔽
is really good things
COOL JOB
令人心動的毒帖呀
  (忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍)
白狼 發表於 5-6-2012 09:45 AM

不要忍,忍得多會爆或會結石,對身子不好的~:34:
個發光頭好Q難砌,眼面罩連接頭部個位唔Q arm 位,發光位設計又麻煩,搞左成粒鐘都未掂.