Toysdaily 玩具日報

查看: 5604|回復: 12

[新品消息] 【經典復刻】ロボダッチ DX SET Vol.1

■ 商品名:「ロボダッチNo6 ロボダッチDXセットVol.」
■ 発売元:青島文化教材社
■ 仕様:プラスチックモデルキット(接着剤使用 *一部スナップキット) 水転写デカール付属
■ 価格:税込3,675円
■ 発売:2012年7月
冇印象,不認識.....:67:
咩黎,我都無印象,不過好似好可愛

接   使用 是模型呀?
我好細個既時候好似見過呢個公仔, 大約29年前, 爸爸買左個膠公仔俾我, 唔知有冇記錯
呢套野無動畫同漫畫配合的,係以前今井模型(己經結業)自創的角色模型玩具。
尼套係咪出過食玩??
頭像被屏蔽
呢套野無動畫同漫畫配合的,係以前今井模型(己經結業)自創的角色模型玩具。
HighLamb 發表於 2-6-2012 11:43 PM

[今井]模型雖然己經結業咗,但係佢嘅資產(模具&版權)有幸由[青島文化社]收購了!

所以久不久[青島文化社]就會復刻[今井]的經典懷舊模型系列,就如此套"儍蛋機械人"外,還有著名的"雷島拯救隊","百變龍","超時空要塞","UFO","科學忍者隊","鹹蛋超人防衛隊戰機系列","西部警察"真是我們老餅玩具迷的福氣......................嗚嗚嗚~好感動哦!!!

本年內[青島文化社]陸續將會推出的經典懷舊模型系列~正~正~正!!!
http://aoshima-bk.co.jp/

西部警察系列

雷島拯救隊系列

好熟面口……但係肯定唔係老波子……
可能係老夫子……:66:

唔知係咪單色……要油餐死既呢……
點解唔復刻留四合一模形先
:shiny:雷鳥?!
鑽地車模型狂四郎用過架!:$
多謝大大資訊分享