Toysdaily 玩具日報

[新品消息] THOR终于都改了,

1 額頭無咁m
2 眼大左少少
3 面形鄰廓明顯左,無咁腫
4 咀張開多些
我覺得改短左個額..同個面型..現在完全捉到個型..good呀..扮雷神個位仁兄..係復仇者套戲到..係肥左的塊面..我覺得今次ht好有誠意..
嘩,咁都睇倒,利害利害:36:
咁樣改一改,又唔知訂唔訂好
如果然訂又會排到好後:sad:
訂左無壞呀..至少正價..有問題又可以換..只是玩遲少少嗜..
其實係咪燈光問題令到人有種錯覺認為HT真係修改咗個頭...
再者,攝影角度亦都係問題之一...
冇可否認,最新果張係好好多...但係HT係咪真係修改過就不予置評...
我自己見到既,係嘴張大咗、眼眉冇之前咁v,同兩邊嘴角上d鬚冇之前咁圓,而家sharp番少少好睇好多....
我睇到d頭髮層次是重雕的...不過不是在這裡的圖看到..是隔離台有師兄將新相同舊相放埋一起做對比時看到的...
其實我覺得升高D個膞頭更重要...
GTO 發表於 2-6-2012 01:51 PM

我都認同大大的見解,,,,膊頭同條頸距離真係好遠!!!
唔怪得昨天去訂蝙蝠機車時,在廚窗外看雷神時,總是覺得比先前更順眼多了!完來真的改了,喜歡HT有時就是他對作品的要求與追尋完美,很多時亦很聽玩家的意見,有錯亦肯改!希望T2隻DX阿諾的頭雕也同樣地改善一下,不要浪費了今次定位DX這系列,就像DX奪寶奇兵成為系列中的汚點。:71:
都係覺得佢仲未做到雷神果種感覺
頭像被屏蔽
條頸更長!!!!!!!!!
我覺得係雷神預訂比預期少好多, 所以佢地先改。美國隊長夠比人彈, 都無改啦
我覺得多人訂定少人訂..我地都唔會知.亦估唔到...反而佢肯改.就係對訂左既人一個好消息....
好有可能之前個頭雕俾人band左,因為Thor係未approval的,反而Loki 已approve左!