Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: timothy276217

[玩具報告] 詳盡報告第十一擊---------------愛攝鏡的變臉英雄: SHF折紙旋風

多謝零兄你既支持呀
如果佢既身型(對比起其他角色)掌握得再好D就一流
希望T&B係香港既人氣可以係劇場版上演時升高
timothy276217 發表於 3-6-2012 03:04 AM

大家都係T&B粉麻:DD,其實在下都努力緊,不過影極都5滿意:cool:

當然T&B在HK人氣不是低,但要是和日本比較還是爭太遠....:die:
J2和劇場版上演也有一定吸力吧~
作為T&B同玩具迷,我地只好在TD開多D玩評Post,等HK更多人識:71:
Very nice report!
I haven't decided on getting it or not....
fktuen 發表於 3-6-2012 08:37 AM

Thank you for your support, I think you can grab one when it's cheaper:)~~~~
大家都係T&B粉麻,其實在下都努力緊,不過影極都5滿意

當然T&B在HK人氣不是低,但要是和日本比較 ...
zero2443 發表於 3-6-2012 06:51 PM

希望可以欣賞到零兄既T&B帖啦:)
希望可以欣賞到零兄既T&B帖啦
timothy276217 發表於 3-6-2012 11:16 PM

甘在下努力D La:35:,不過又要心理準備,有量冇質哦:shy: