Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: linkchan

[活動展覽] +++++森巴的聖衣神話EX (p.2 追加餘下6隻黃金EX發售順序!)+++++

山羊座=忠臣義士!???????????????
Gundam@EFSF 發表於 2-6-2012 02:05 PM

In the story he claimed himself is the most loyal one but of course he is not (I am actually 山羊座 but I do not like the character in the story.............).

Support EX and looking forward to the new Pegasus coming out end of this month!!

追加一張十二黃金在森巴展的全家幅。

細心一看,十二黃金的排列方式似乎隱約透露了餘下EX的發售順序為…
雙魚、巨蟹、山羊、水瓶、天秤、金牛!

大家明白了嗎?:58:

想巨蟹出先:35:
希望個次序係真啦:43:
點解我睇唔到圖?
但個順序又好似唔係好順咁嘅??:?
后排,右左、左右、右左

巧合的規律嗎?:58:
頭像被屏蔽
水平座跟山羊座聖衣的色差也很大...跟射手座的裙甲一樣...應該都是淡金色的塗裝

仔細看天秤前群甲也有一點....配色應該不會再改變了...期待聖下的6隻入手....^_^"
又射手…又處女…出左哩兩隻 hit 野之后,下隻 ex 可能會係人氣稍遜既雙魚或巨蟹,又或者攝隻青銅啦

天秤可能會係壓軸,話晒神話果代出得咁醜,又無出胸像補完,天秤ex可以話係翻身之作:58:
Whichever they release, I NEED THEY REDESIGN AQUARIUS! BECAUSE WHAT THEY GOT LOOKS SHIT!!!
水瓶夏季版?把頭髮偷簿左咁多既?
希望天秤唔好玩壓軸!!
都想雙魚早點出……因為佢靚女……
最好係……天秤>雙魚>水瓶>金牛>山羊>巨蟹。
水瓶個頭其實出番冥衣咁上下都幾 okay

宜家個真係麻麻