Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] shf戰隊系列~~~

見笨大依排噤多戰隊嘢出~~~就搵返d shf出離望下~~~:71:

對吾住各位大大~~~因為已經無位放~~~所以暫時都吾可以開盒玩~~~:64:

吾講啦~~~去圖~~~

侍戰隊~~~真劍者~~~

藍,綠,粉,黃同埋金都係近排先入~~~貴到:70: ~~~算啦~~~都係要儲齊姐~~~:43:

天裝戰隊~~~護星者~~~

淨係出得一隻護星騎士~~~快d出晒啦~~~:!

海賊戰隊~~~豪快者~~~

離套係買得最平嘅~~~全部都係一早訂~~~無噤貴~~~:o

仲有樣嘢要各位大大幫手嘅~~~
知吾知邊度仲有黑子賣呀~~~
我想買多幾隻呀~~~
吾該~~~:64:

遲d有空間一定擺晒pose出離再post比各位師兄睇~~~

多謝收看~~~
首先支持一下先:43:
不過小弟一直都有一個疑問:?
就係點解好多大大會話因為空間問題而唔開盒玩玩具既呢:60:
其實兩者係無抵觸架wor:(
開完可以得閒玩幾下然後擺返入盒都得姐,唔一定要display嘛:o
樓主可唔可以話比小弟知原因係邊:oh:
shf戰隊太多限定:53:
買唔起:30:
回復 2# timothy276217

因為已經display左好多舊聖衣神話~~~盒蛋~~~扭蛋~~~
聖衣神話吾捨得入盒~~~盒蛋d盒扔晒~~~扭蛋就吾洗講啦~~~
所以真係無晒位~~~最重要嘅係女朋友吾比買玩具~~~
新買果d一定收埋係舊果d後面~~~每次入新貨都要執過個衣櫃底~~~
已經好慘嫁啦~~~:help:所以如果display嘅話就大獲~~~
不過有<機會>我一家會擺pose~~~等左好耐啦~~~:blame:
回復 3# rickylau1983

其實一早訂都吾係太貴~~~最驚係捱貴貨~~~
開盒~~開盒~開盒~~開盒~開盒~~開盒~開盒~~開盒~:34:
十卜......十卜......十卜......開盒
勁.........幹得好//////
期待后&#32493;&#25112;&#38431;~~~1通&#36137;+5限定~~忍!!!!!!!