Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Full Metal Panic M9 Gernsback 1:24 Scale Model 驚爆危機開箱分享 (超多圖注意)

我鐘意高達, 係男人的夢, 但太大久真實感 (整多幾部地球資源好快完!);
新世紀又正, 完全顛覆機械人的定義, 皆因全是"巨人", 有血有肉, 但又失了機械人的味度;
機械警察大細剛好, 但始終缺了未來科幻味道 (尤期依家回望各舊作);

但驚爆真的滿足了我對機械所有慾望!!!!!!! 山口式價錢太眾化但滿足不HARDCORE FANS的熱愛. 所以依家買貴了兩條紅衫魚都在所不計 (對日元應1.1K)! 本來淘大新店有貨又無入, 過幾日就全賣了... 我頂~ (不過ironman gantry都係一個DOUBLE下咁睇個GANTRY又真係幾抵, 不過無入, 留給了驚爆M9呢~) :43:

可開駕駛倉, 但未有時間詳細睇說明書而卻步. 整Q爛左就大能鑊~~~

另一個可換頭~ 正~

可摺疊狙擊槍! 跟足卡通設定呢!

另一錄甘大枝~

地台有各DETAILS, 9米高, 約三層樓高, 真實感快感大增! :71:

SEE U
:71:乜鬼都無!!!
???????????????? 即係嘜呢?:?
小弟無櫃放.... 仲係開唔到盒住:ice::help:

我鐘意高達, 係男人的夢, 但太大久真實感 (整多幾部地球資源好快完!);
新世紀又正, 完全顛覆機械人的定義 ...
darknight 發表於 1-6-2012 10:51 PM

nice buy... :77:
but shouldn't it be 1/60?  The setting (height) of FMP is very close to Patlabor as well as Broken Blade.  I hope the robots from these two anime will also be available in 1/60 :61:
I got my 2 boxes too...:shy:
回復 4# 阿噗高達

死, 隻ARx-7 幾時出架, 我_miss 左, pm please...:no: