Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] ROBOT魂 魔神英雄傳-龍王丸 竟然沒有特攻型態 (怒!!!)

勁有心既報告~
不得不讚!!!!
勾起小弟不少回憶~
1000 個十卜~~~
:64:
:handshake:好正!好熱血既post!
回憶返哂黎!
太正了~多謝樓主~ 後跳轉到最後一頁
大大好有耐心寫嘅一篇post~
有好多劇照同模型
強帖留名呀:$
另外我想問一下各位版上嘅大大
有一部卡通同魔神英雄傳類近,
但小弟唔記得叫咩名,有冇大大知
各位Ching, 如果想重溫"魔神英雄傳", 可以click入下面嘅link啊~ :43:

搵到第一輯嘅第一集, 日語中字: (小弟今日先睇咗~:D )
http://v.youku.com/v_show/id_XMTgzNDk3MTc2.html

其他集數: :)
http://www.soku.com/search_video/q_%E9%AD%94%E7%A5%9E%E8%8B%B1%E9%9B%84%E4%BC%A0%20%E7%B4%AB%E5%87%8C%20%E6%97%A5%E8%AA%9E%E4%B8%AD%E5%AD%97

希望大家鍾意~
頭像被屏蔽
給你按個讚,非常詳細的解說!!
Support.  Like !

好正好正嘅分享!
very very good post!
So much history and detail.
Man! you brought use all the memory!  Support!
這是最好最好最好的POST!
無愧精華之名!:handshake:
大大好有耐心寫0既一篇post~
有好多劇照同模型
強帖留名呀:$
另外我想問一下各位版上0既大大
有一部卡通同魔神英雄傳類近,
但小弟唔記得叫咩名,有冇大大知 dennistoyS 發表於 2-6-2012 07:04 PM

同魔神英雄傳類近, 一定係新魔神英雄傳LOR~~:x

講笑, 我諗你講緊的係NG騎士...?!
神帖,
又回到小時候的感覺了!
經樓主一說, 沒有把那些地方重現卻賣那麼貴的這隻R魂很不厚道:44:
ging~
support

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 5 字節 系統限制: 15 到 10000 字節