Toysdaily 玩具日報

查看: 8522|回復: 23

[分享討論] 9月 Bandai Collection 事業部再版商品

ROBOT魂
<SIDE MS> &#12473;&#12488;&#12521;&#12452;&#12463;&#12501;&#12522;&#12540;&#12480;&#12512;&#12460;&#12531;&#12480;&#12512;

3,675&#20870;   2012年09月

&#12501;&#12451;&#12462;&#12517;&#12450;&#12540;&#12484;ZERO
&#12525;&#12525;&#12494;&#12450;&#12539;&#12478;&#12525;(新世界Ver.)

2,310&#20870;    2012年09月
突自又冇得比人炒LU 等多D人用正價有得玩都係好事 但係關節D色應該都係好似上次咁既屎黃色嫁啦 :(
FZ桌洛入硬!! 襯返我隻鬼女 > <
幾時算再版. 八極式啊... 等左好耐啦..
突擊自由出新版好過啦...........
突自, 佢D色重新上過先算啦
寧願佢再版再生仲好
Shf又無再販消息=_=
唔該&#22139;師兄.....SF終於唔使追高啦:$
突擊自由出新版好過啦...........
anson@yeung 發表於 1-6-2012 02:25 AM

Yes indeed. This one maybe the worst in Robot Tamashii series.
無限正義係咪出喇? 唔係再版黎做乜!!!1:53:
不過買返黎重塗都好....:45:
神話冇再版???????????????????
雖然好想雙子ex再版,但千萬不要在9月:70:
SF 終於出再版, 如果將隻泥黃色改番用金色就好喇...
突自又冇得比人炒LU 等多D人用正價有得玩都係好事 但係關節D色應該都係好似上次咁既屎黃色嫁啦
FZ桌洛入 ...
kit0829 發表於 1-6-2012 02:10 AM

又炒~? 之前兩舊水都冇人要 個個嫌佢關節色樣衰
collector 部d玩具真係最難估, 幾衰都可能炒起:o
第一次再版初回野
唔知會唔會跟番d初回件
又炒~? 之前兩舊水都冇人要 個個嫌佢關節色樣衰
collector 部d玩具真係最難估, 幾衰都可能炒起
leah周 發表於 1-6-2012 11:43 AM

ROBOT魂SF日本炒緊, 否則邊會再販