Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Suit Up Gantry 快出貨了

有無人可以confirm派貨派到邊日既單呀??我有連mark 4架....:cool:
回復 32# Maxson

Ching有订吗?
回復 49# Eddie82

有啊∼我之前想買Mark 4既...我既第一個Ironman..
點知交收後發覺右手elbow塊甲冇咗...塊面又有一粒嘢...
嗱嗱聲call番個賣家想換另一隻..但係最後攞番錢就冇咗下文...
之後個價越炒越高...HT又有消息話會出匿set Gantry & Mark4..
諗諗下,舊mark4 都炒到馬幣 8xx-9xx,匿set嘢 1580..又多樣嘢玩..
扣番Gantry個1080=RM500,果時諗緊第時唔要個gantry賣番出去都抵喇!
但係今日我諗應該改變主意喇...決定留番個gantry...匿個係我第一次以咁高價錢買HT嘢..
第二次就係訂BatMobile....
回復  Eddie82

有啊∼我之前想買Mark 4既...我既第一個Ironman..
點知交收後發覺右手elbow塊甲冇&#216 ...
Maxson 發表於 30-5-2012 07:07 PM

Max兄, 好快就黎有第三次.   (Batwing)! :57::he:
死得:26::26::26:
回復 51# thiam

有考慮過...睇下到時套戲同個價錢係點先...
如果同batmobile差唔多都還可以接受...如果over RM2500就免喇...
回復 53# Maxson

呢個價錢真系可以買部手提電腦咗~但系電腦隨時可以買到,呢味野走雞之後,想後追都好難,又系個句 15-16呀~~~~~~~~~~~~~~~~~:63:
回復 53# Maxson

呢個價錢真系可以買部手提電腦咗~但系電腦隨時可以買到,呢味野走雞之後,想後追都好難,又系個句 15-16呀~~~~~~~~~~~~~~~~~:63:CHING手上還有幾多HT的野訂咗未拎?
回復 55# Eddie82

係啊∼不過電腦耐咗後追會跌價,但係HT figure就多數升多過跌...
跌果d都應該係有問題,未必值得入....但係既然匿個仲有Pre-order,我建議入咗先...
但係必須有心裡準備以後可能未必以高價賣出...但入得手多數係自己收藏...切勿將玩具炒風越炒越勁....
目前未拎既有:
黑蜘蛛俠、Mark 4 with Suit Up Gantry、Avengers 隊長、Thor、Loki、Hawkeye、同TDK Batmobile....哇∼唔數都唔知有七件嘢!!!
頭像被屏蔽
回復 57# Strawberry

其实本人买o左之后都系心头好,系唔会卖出,炒呢家野系外国就可以,系我地呢D小区根本就无人踩你,要买的,都系预o左收藏。
回復 57# Strawberry

Strawberry大大,自從笑面龍開始,我都好贊成你既睇法∼
我隻笑面龍就係低過市價大約HKD 200-300買番嚟既∼
我講既係“大多數”HT figure,引到你後追既通常都係d搶手/難求/中意既figure,
但係大多數係比市價貴少少,如ebay或阿虎之類既網站少貨,個價分分鐘炒上天...
之前多隻Ironman就係例子...咁當然,我哋都係鼓勵其他玩家中意既,最好去訂囖..
免得最後要食炒價,自己買貴又助長歪風...我當日都因為Mark4險些以高價後追...
但係最後因為匿set嘢既出現,我寧願俾多d買多舊嘢阻訂我都唔俾炒家賺我d錢!
所以而家好期待匿set嘢快d到∼!!!!

.....

有一定的規律,慢慢追尋了

[img][/img]
補腎壯陽 ansunnet 鑒証實錄熱門電影 2itm 散文 235q b2b信息 8e98 懾像手表 zhenkongs 怎麼去痘印
剛訂Batpod時問一問,派到7月24號單。
回復  Strawberry

Strawberry大大,自從笑面龍開始,我都好贊成你既睇法∼
我隻笑面龍就係低過市價大 ...
Maxson 發表於 31-5-2012 21:56

大大是神人也:63: