Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[玩具報告] 眾兄弟有難時, 他總會前來救助---Ultra act 超人佐菲!!

頭像被屏蔽
我都覺得鏡之騎士個模好出色。不過膊頭係少個關節。
整體線條佢真係最靚,但左飛唔差過佢,
但如果講靚仔,zero我覺得佢係最型。
佢成隊人我都好鐘意。
好想太郎快D出:42:
支持一下hercules兄有愛的分享:)~~~~
小弟暫時同佐菲無緣啦:(
宜家炒到8魚5.........:49:
期待新版既七星俠:handshake:
佐菲今次真係出得好正,快d再販啦
上網見到呢張相真係正到冇朋友

睇完先醒起屋企隻shf v3都可以咁玩 ...
mryan888 發表於 30-5-2012 11:43 AM

佐菲個焰頭係惡搞定劇中真係有?
個v字原來可以咁玩囧
遲d出多幾隻咁咪可以集體係佐菲個頭到打邊爐/燒野食/點煙...
哈愈諗愈離譜
回復 36# hazeshadow

個頭比火燒系太郎套劇中真係有
頭像被屏蔽
LZ影得又好,d故事講番出黎又正喎!支持!
回復 36# hazeshadow
I hv tried my best to show the scene out, take a look of the photos with Taro again!
I pose them according the that scene!
回復  hazeshadow
I hv tried my best to show the scene out, take a look of the photos with Taro aga ...
herculesanakin 發表於 30-5-2012 11:51 PM

sorry我既童年時代係迪加時代...
你地唔講我真係以為係惡搞
大大應該係ULTRA超級FANS
好多劇情都記得
每次睇師兄D Post都好開心,可以回味好多細個睇過既畫面:79:
每次睇到CHING 詳細的咸超報告,都會9硬...:shy:
隻佐飛真係幾正,希望遲下多D貨返!
就算佐菲有幾正都好,呢個moment只可以葡萄大大:63:
GOOD 好詳盡既介紹:52:
可惜唔見有得買:53: