Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] OMG... Gundam AGE 平均視聴率 ...

RE: OMG... Gundam AGE 平均視聴率 ...

在轉時段的同時,係將原有劇情CUT左好多,
一般高達係會播1年(一般係有52集),X中段已見不妙,決定將後半年 ...
Toro 發表於 5-6-2012 03:46 AM

那真沒想到有CUT到XD~
不過今次AGE居然可以不CUT同不轉時段..........
:ice:
那真沒想到有CUT到XD~
不過今次AGE居然可以不CUT同不轉時段..........
Domeki 發表於 5-6-2012 04:31 PM

時代唔同左 個年睇收視亦要顧住動畫DVD(還是錄影帶?)發行量 無乜人睇自然模型都唔使點出 而且個故事都叫創新... 可能公司對佢無信心就CUT啦

依家喎 網上DL方便快捷 海外只要等字幕組幾小時就有翻譯版俾你睇 香港TVB三星期後亦有廣東話版 面向唔止日本國內市場啦
咁CUT唔CUT都唔再止係睇收視 而且仲由LV5出GAME 整個計劃只要你CUT集數就全線崩潰 俾著你你都會繼續科水搞落去啦(而且爺孫三代有度好 第二代你話停都唔得 第三代賣既模型唔通變「幻之機體」?)

說到DVD 00在香港也很慘... 第二季DVD竟然沒有出 發行商還直接跳到劇場版.... :53:
時代唔同左 個年睇收視亦要顧住動畫DVD(還是錄影帶?)發行量 無乜人睇自然模型都唔使點出 而且個故事都 ...
高松 發表於 6-6-2012 01:42 PM

00的話我是網上看完.........
AGE...可能因為TVB買了關係唔CUT得........
不過佢D玩具模型........死貨NO.1........
:ice: