Toysdaily 玩具日報

查看: 7582|回復: 51

[玩具攝影] [價錢帖]WB火車車

:34:
報價喎

我都唔知報乜

唔報又唔得......同您講埋嘞.....1仟幾佰囉

首先多謝.....N-Scale電動走行會....咁多位院友:^

http://toysdaily.com/discuz/thread-179587-1-1.html

我原意小小地...洗幾舊水玩下鄉村車車之嗎:)

跟手整過臭B省:shy:

拿...頂晒籠買一set動力車啦...只買一set就買坐過既
就山手線啦........咩話....成七舊幾:@ ....算...反正一次性購物....Okay...比錢...

第一次入口....嘩正呀:shy: ....綠茶..忌廉.....唔該晒:)

成碌道地倒晒落去都不知幾威水....:!

型爆全場.....yeah...我之叻.....我地貓响廁所做亞head:49:

就係咁....一個滿以為好型既白痴臭B旦生咗......

及後其好友(N-scale個班友仔law)...日日灌酒比臭B...終於.....咇嘞......仲食貴野

一野狠叫...東方怏餐...... :Q

唔係嗎.....過仟 ....係咪高級可供食用貨先

算唔錯啦......樣都算幾骨子... :)

條腰都幾多花臣 :$

patpat泥講...個型係Okay

可以去取錢包啦....D51 498 出街

唔食由只可....一食好似上癮咁......:help:

早乙女愛對住太賀誠....見到您又嬲....唔見又心掛掛......

卒之咪........law

真係......此際實太完美~~~一野綻放~~~~~完全拮您

一野過咇係咪好爽呢 ......:love:

Last依滴....好好品賞 .........

**  B在此真心謝過咁多位brother(S)教我..小我...隊我.......亦對於送我一程既好友送上祝福......真係多銀謝晒   **

:( 我已經儘影.....唔夠位......

原來食東方快餐.....有手尾跟:oh:

**全完:64: **
:77:的相好靚..............部C57做乜唔裝number plate:53:

e種設計ge火車頭古典得黎好精細:handshake:
的相好靚..............部C57做乜唔裝number plate
巴武藏 發表於 27-5-2012 07:10 PM

:64:新手上路係屎dd......
e種設計ge火車頭古典得黎好精細
O暈 發表於 27-5-2012 07:17 PM

:68:我就係衰响精細度law
呢張架車車頭轆和條路鬼好似甩咗喎,係咪我眼花呢.....:67:
呢張架車車頭轆和條路鬼好似甩咗喎,係咪我眼花呢.....
ekim11 發表於 27-5-2012 07:34 PM

:50::Q係喎........................落得唔好:70::59:
係喎........................落得唔好
Warmblood 發表於 27-5-2012 07:36 PM

都好,冇眼花睇錯......:34:
相靚, 景靚, 火車正! :71::71:
全餐,老實講唔係咁易食:66:
推車車,推車車......:34:
嘩~~~~~~呢個post既火車丶情景丶酒,夾埋成皮野!:Q

你咁樣做等同響TD放咸相丶講粗口!你會教壞哂d細路仔架!:blame:
蒸汽毒......我都話蒸汽頭好玩好多!!!!:75:
:71: :71: :71:勁得, very good photos