Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 復仇者聯盟 6 吋來la (Pg:4加圖; Pg:9蜘蛛俠; Pg 13:雷神)

回復  kaselai

各位師兄,大家好。小弟一直都係CD rom。但忍唔住要發表對又一斗城的不滿。

其實又一 ...
NeverDMK 發表於 30-5-2012 12:17 AM

可能係某D人的問題, 我去買ML WAVE1 時, 已經係近發售日的下班時間, 架上只有雙鞭及紅色人(唔知咩名), 我去問D姐姐, 佢地入倉搵隻特別色SR比我!!
可能係某D人的問題, 我去買ML WAVE1 時, 已經係近發售日的下班時間, 架上只有雙鞭及紅色人(唔知咩名),  ...
gumng 發表於 30-5-2012 12:22 AM

圖.@@
其實寫信投訴有冇用?
ching 真係好好彩~~!

其實如果之前冇買ironman 6吋, 呢隻戰損都唔太差o者~
goldwater 發表於 29-5-2012 11:52 PM

隻im 6戰損版唔錯,值得一入...
不過好多人都等緊佢出im 7...
所以呢隻冇乜人買...
回復  kaselai

各位師兄,大家好。小弟一直都係CD rom。但忍唔住要發表對又一斗城的不滿。

其實又一 ...
NeverDMK 發表於 30-5-2012 12:17 AM

咁既情況應該抄底佢個名,再報給斗斗高層知,在這裡鬧作用不大!
其實....嘔城同吉佬......D人.....自己食左鍾意食的..."美食"........好耐之前已有,
當年星戰....出白兵除頭盔Luke & Han Solo兩款.....嘔城賣$49.9 而外面炒到$199.....
我去"海邊"城....未見有放出來.....跟手問問~職員姐姐....姐姐好好人.....call左男同仕叫佢推左3箱剛到貨, 應該是剛到貨未上架, 佢開箱時我已見到有...白兵除頭盔Luke & Han Solo兩款....哥哥話等佢上哂架先比我地棟....都好咪阻人做野.....可惜......未上架時......特有位"綠衫人兄".....走出來叫佢推回入去.....我心諗下??? .......當佢再推出來時.....得返兩箱.....面入面都是舊款同....送中唔要的人物...........去到咁.......還有咩好講

孩記唔做野,我自已黎,油油佢
最衰淺色左少少

頂住癮先!
隻thor好似怪怪地:58:
隻thor好似怪怪地
Just-For-HIM 發表於 30-5-2012 02:13 PM

隻thor個頭大左d........... 搞到個身好似好瘦咁, 頭大身細.....
不過頭雕真係唔錯~~
可能係某D人的問題, 我去買ML WAVE1 時, 已經係近發售日的下班時間, 架上只有雙鞭及紅色人(唔知咩名),  ...
gumng 發表於 30-5-2012 12:22 AM

同意, 應該系個別職員問題, 以我所知D職員通常會為左唔比炒家掃貨, 而唔將D Hot Item 上架, 等D人問先令出黎, 目的系想多D玩家買到。有時有可能系留翻比D熟客仔 (成日買野, 同埋買得多),都唔可以怪個職員。

不過如果佢系hold曬黎炒, 咁就無野好講,每個地方都有害群之馬。
隻thor好似怪怪地
Just-For-HIM 發表於 30-5-2012 02:13 PM

U  mean the color?
孩記唔做野,我自已黎,油油佢
最衰淺色左少少

頂住癮先!
quincy 發表於 30-5-2012 01:46 PM

真心覺得唔油好睇d!
真心覺得唔油好睇d!
avengers2012 發表於 30-5-2012 06:55 PM

+1  真心覺得唔油好睇好多
終於給我遇上他們了!!!!
終於給我遇上他們了!!!!