Toysdaily 玩具日報

查看: 3487|回復: 16

[個人收藏] Sorry,係冷門左d---BM 赤連者 & 舊medicom BIG ONE

終於等到團聚一日 ,盡晒力tune身型,尚算登對

萬千寵愛在一身…佐菲哥

冷門專櫃

多謝收看
死圖......

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節

好正   我都有入 我都是戰隊迷
想問下大大佐菲手條key在邊到買

嘩,強呀,人多勢眾呀:71:
大大D咸蛋有無癡立立呀,我隻seven 2.0 同 Zero 出事了:56:
好正   我都有入 我都是戰隊迷
想問下大大佐菲手條key在邊到買
玩具狂四郎 發表於 26-5-2012 04:37 AM

條匙係問x plus隻阿士多拉借,橫掂佢set到個pose怪怪,唔拎型d,不過當然for十二吋係有d短

我都恨左你隻太陽戰隊好耐,不過正當爭扎三隻好熔(又要搵多三隻301body)之際,就俾人買左…嗰個係咪你!:50: :35:
樓主:巧正喎:shiny:自己愛ok la
嘩,強呀,人多勢眾呀
大大D咸蛋有無癡立立呀,我隻seven 2.0 同 Zero 出事了
Oldcat 發表於 26-5-2012 06:56 AM

其實我冇乜咸超十二吋,你提到嗰兩隻我都冇,ver.2 阿七應該衰膠料衫,但七仔衰乜?

膠料衫既我反而有隻renewal 吉田C仔,但係買佢既目的...完全為左折佢個靚頭換俾佐菲
所以先至話萬千寵愛在Zoffy…件衫有冇事都唔知:73:
蓮兄回歸,一定要支持下~:65:
原來你隻佐菲係用左renewal 吉田C仔個頭,真係唔同左喎~:71:
其實我冇乜咸超十二吋,你提到嗰兩隻我都冇,ver.2 阿七應該衰膠料衫,但七仔衰乜?

膠料衫既 ...
秋山 蓮 發表於 26-5-2012 11:21 AM

同樣情況,件膠衫某D 位濕令令仲癡立立,正在風乾中:x
蓮兄回歸,一定要支持下~
原來你隻佐菲係用左renewal 吉田C仔個頭,真係唔同左喎~
rarityraider 發表於 26-5-2012 12:06 PM

rarityraider兄,long time no 吹
近年小弟都真係少左買,玩玩具都玩到有樽頸…
明明新出既一定靚d,但買左之後又覺得不外如是,少左嗰種喜悅
但又唔係對厭玩厭左......我都唔知自己噏乜,賢兄,你明嘛?:56:
不過又咁諗,少D target咪當慳番D:34:

p.s.:本身隻菲sir頭真係頂唔順,橫掂冇諗住齊六兄弟,索性換鬼左佢:74:
同樣情況,件膠衫某D 位濕令令仲癡立立,正在風乾中
Oldcat 發表於 26-5-2012 12:12 PM

我仲成日以為七仔係布衫:Q
rarityraider兄,long time no 吹
近年小弟都真係少左買,玩玩具都玩到有樽頸…
明明新出既一定靚d, ...
秋山 蓮 發表於 26-5-2012 02:30 PM

蓮兄,你講既問題我都明明地既;就我分析可能係涉及我地有興趣target已經出完又出(ver. 2.0) 所以當然會無左首批開發既驚喜~:56:
情況就等於你已經嚐過一種前所未有既味道,第一次既感覺一定會比再嚐既深刻同強烈...再嚐只屬於回味性質,但你又唔係唔鍾意哩種味道,係會選擇再食的................. 到我唔知自己噏乜了....蓮兄,你明嗎?:35:
我近來都同你一樣,玩少左~ 可能就係因為上述原因;亦證明哩個情況都一樣發生係我地哩類人既身上 .... 好彩既係結果都一樣;可以慳番唔少錢~:34:
最正係果隻12吋內山版超人:58:..

to rarityraider兄:完全認同:71:

其實你個"味道"論,將佢套落女人度都得…
純講笑,輕鬆吓:DD

to 7兄:講起隻12吋內山版超人就有野吹...
唔郁得膠一大隻冇所謂,但比起medicom size,足足高左成吋咁濟:Q
原本諗住將佢同菲sir擺埋一齊,襯絕嘛…家陣唯有分開佢兩個:no:
其實比例高度唔夾依家野,真係頭痛,唔好話乜,有時同系列都係咁…:70:
隻"五勇士"貴到無朋友 wor :no: