Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[新品消息] 【官方消息】DML威龍 MIB 3 黑超特警組 3 - 12'' 活動人偶

回復 30# toms110
做生意 做到睜大眼講大話
1)明明是2粒衫鈕,點解做左3粒??
2)隻塑是以前香港POLICE
3)湯米李瓊斯 肚朒無左
4)睇左個盒先知是MIB 的FIGURE..
5)唔做野獸
個日行旺角,唔知發咩神經走上環球睇野(雖然佢好大個招牌,不過平時係望都唔會望一眼)
發現威記MIB隻辦放咗喺度,望咗兩眼,感想係"好膠"
貌似佢跟隻揸槍右手,不過唔揸槍隻手好唔自然
利申一下,我訂了EB隻J,比威記多幾舊覺得物超所值(當然還是要看大貨)

題外話,貌似旺角環球因搬遷做緊減價,但減了的價仍叫人卻步,唔明佢點可以生存得到
聽人講
威龍飛機(WINGS) , 模型 , MIMO 都會出小D(出小50%) 主力出電影 FIGURE
很欣賞威龍的勇氣:67:
UML 荃灣 消失左,應該用盡所精力同奶力,先出到呀。
大家支持下(留言好了)
唔知 威龍 會唔 做 "普羅米修斯" 呢
非常欣賞威龍的勇氣...佢d 3d像真高級製作產品真係唔識欣賞..我都係玩d 人手雕既低級像真產品.算了..呵呵
店面有實物睇,可以接受嘅,不過真係偏貴
頭像被屏蔽
1套3只 $999 就OK啦
成日眼紅 HT 點解做到,自己點解做唔到
人地用心做,
佢地用機十年回憶去做,價錢要現代,質數要古代的。
回復 40# wingwf

價錢要現代,質數要古代 !!!
正∼∼ 師兄