Toysdaily 玩具日報

查看: 5945|回復: 20

[新品消息] MIB 3 限定UA狗狗 睇真D!! (真係有做埋菇菇架!!)

今日到手啦~
手工真係好細膩同好Q~
有空大家都要快D去買飛睇戲加換狗~:shiny:
戲飛$95有狗送~正~:$
比D相大家誘惑吓你地先~

比多個角度睇下啦~~

眼仔碌碌好得意~上色重好得!!:)
黎多張暴光比大家眼下個眼仔對比先~

最後黎多個TONY合照先~:61:

提外話~EB個位小姐真係好好服務~~又熱心~~今次真係讚~交易全程好SOFT~無狗擊~:71:
小弟玩左 2年 figure,
今次第一次買 eb 的野,:35:
希望大貨keep 到LA~

*今日同 eb 姐姐 傾左幾句,
佢話大貨同個辦係差唔多,
小弟順口叫佢同佢老細講聲,
叫"標野"今次做番次好戲比大家睇la~~~
買完飛仲要買嘢先有狗狗架
我都買左支鉛筆就有啦~12蚊^^
可惜標佬唔係度~唔係可以睇下佢個真人見到COUNTER大排長龍~一定開心死佢囉~
我都買左支鉛筆就有啦~12蚊^^
可惜標佬唔係度~唔係可以睇下佢個真人見到COUNTER大排長龍~一定開心死佢囉~
phoenix_fai 發表於 24-5-2012 11:22 PM

其實間鋪仲有咩賣?
希望唔好咁快換晒啦!
頭像被屏蔽
有平有貴,好難形容,唔等洗嘅嘢多。
多數人買筆,最平$12,不過我夜晚去無晒D平筆,淨返D兩三四草嘅筆。
貴嘅有MIB大合金車,隔離post有大大買咗啦
回復 6# fannyabc128

佢著到咁靚,唔方便去咁遠掛,旺角近總部嘛
太古真係水靜河飛...唔多人換..晚上都係一樣..我晚上7點幾換時..一個人都無...
我都去左太古睇,最好係張飛只需要 $75.
我其實係玩EB先過HT, 見佢地今次做返場好戲我都想叫標爺加油同keep住, 有得打架
隻狗聽日仲有無得換
我都重有得換~UA毎日MIB場不多~以今天我去訂明天飛既~都只係得個十幾場~
標佬自己話準備左成千幾隻~咁應該今日+明天所有場賣爆場先會換灑掛
(全部斷估~~總之快D去啦~:43:)

回復 10# 有性格

太古城4院個銀幕非常細, 不過換狗冇乜人是好處o

回復 13# phoenix_fai

太古昨天晚上八時都只得二三個換, 有人排隊只因收銀員用近十分鐘去處理一個客:34: 排隊痴漢不多。MK同太古客源有分別...