Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 SHF Fourze Cosmic States (官圖P.2)

路過一問, 請問佢隻手可以點樣向前舉起............
aeromanCCM 發表於 8-6-2012 10:17 AM

同感!隻玩具睇黎係不舉(不可向前舉手的)
師兄們討論COSMIC STATE既設計, 我本人覺得是還可以的,尤其喜歡這青藍色,但最討厭心口又黎DECADE個招擺哂上身,最慘係得堆數字同SWITCH既LOGO,勁慳水慳力無紋理既心口設計....話時話,幾時開始變到最終FORM一定係將所有力量集合擺哂上身架...我寧願好似AGITO咁,唔好好似電王CLIMAX, DECADE FINAL FORM同呢隻COSMIC...

純牙痕,不喜勿插...:77:

我要睇佢"雙手舉劍"post!!:73:
好似A字膊喎....
等實物

Looks pretty good. A lot of accessories. :76:
等下先.......
fourze既野唔駛急住買.......
頭像被屏蔽
認真 Fourze 次次一出 我都會即刻買

但價格狂跌 真係團火都滅
認真 Fourze 次次一出 我都會即刻買

但價格狂跌 真係團火都滅
火野映司 發表於 20-9-2012 05:21 PM

X2 隻隻過二百入!隻隻破二百!
真係火都黎埋!
回復 41# 玩具人生
:52:世事難料就是如此
X2 隻隻過二百入!隻隻破二百!
真係火都黎埋!
玩具人生 發表於 20-9-2012 05:33 PM

yes~
之前隻暴風流星出貨第2日我就即刻入左隻...
我兩魚十係MK入左~
依家見到個價兩魚差一 = ="
所以買Fourze野真係要小心,個價真係可以好低
final form咁既衰樣, 完全買唔落手...
最靚都係base:shy: