Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 【DML威龍】黑超特警3~ 特警J K老年 K年青 (訂圖更新)

關閉 [複製鏈接]
威龍咁次真係收皮了
快D搵過個韓人雕師啦
no eye see this quality some thing like the toystrus  child toys.
唔錯吖!見到D記終於有進步, 雖然同對手仍有段距離,但直得一讚.:71: 至少在價值方面已經反映出質素嘅差異. 如果有錢買開HT/EB嘅人梗係睇唔上眼啦, 但唔代表平野冇存在價值, 好多人根本負擔唔起千幾蚊買一只FIGURE. 有多只又平質素又算可接受嘅公仔滿足到需要都好吖. 我覺得有D人借機會係到踩低一D質素比較冇咁好嘅產品真係好無品, 根本就唔係大方咁討論/交流!
$788 三人一狗都ok!^^
鋪滿晒塵o既官圖.............好真.....好pure.......好true.............
首先呢,差不多八百一隻人連狗,唔可以叫平,頭雕唔似,冇好嘅頭雕師,都冇辦法,但上色唔掂,就係誠意問題,另方面睇得出威龍冇誠意嘅,就係figure衣服,想像唔到一間開咗十幾年嘅廠,居然會出成咁,八百真係俾貴咗,一半就差不多
其實威龍今次嘅頭雕已經進步咗好多好多,只係依家玩家要求太高.
成日覺得威龍官圖figure頭影到好白好光,唔知實物係咪都係咁…
不過其實論figure手功都算係咁,只不過定價略高。
EB $23xx有兩隻,
蟲蟲就有三隻!

但我都係揀EB!
我真係好少接觸威龍d figure ...唔知佢以前d技術..但睇到以佢而家既技術..真係唔入流....同價錢真係唔係叫平..有ht 同eb既質素對比..玩家要求高左係應該的..(仲有ht都成日畀人話唔掂..)..所以威龍係呢個時候..真係唔應該再义隻腳入去...可以試吓其他發展仲好...
威龍人偶水準好穩定
有進步,進步咗好多好多
but
定價略高,真係唔係叫平
btw
等平價時可以一入~:58:
威龍都係出二次大戰軍事吧啦!
編按:已更正官方消息,請大家移步到官方POST內繼續討論。
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=183654