Toysdaily 玩具日報

查看: 3382|回復: 18

[3A/ threezero] EMGY

甩大師 , 對唔住 , 因為今日收到新玩具 , 所以忍唔住放番張相 , 請不要介意 ....
隻隻都好……………正呀:46:
:handshake: ....got the DP today too..... but a bit small in size when comparing the MKIII Bertie.
回復 2# Grenade
謝謝欣賞 , 其實仲有其他 , 但無心機影相 ...........
回復 3# RRAAYY
俾我想像中大隻 ................
回復  RRAAYY
俾我想像中大隻 ................
leo.fans123 發表於 23-5-2012 09:04 PM

Quick Quick post the other colorways   :shiny:
回復 6# RRAAYY
慢慢來 , 過兩日再update其他好東西給RRAAYY大欣賞 .............
Yeah EMGYver. IM出場:71:
LEO大強呀~~~ 我果隻重未有呀!!!!:63:
3a幾時出左隻EMGY IM家??????????:he:
Thanks for share EMGY is very good
回復 8# 甘大滋
隻新玩具俾想像中有型 , 所以忍唔住影返兩張相 ..........
回復 9# BiODD
B大 , 講強就排隊都唔到你10分1 , 你D新玩具返來後 , 都立即影返輯靚相 , 等我羡慕吓都好 (隻新玩具真係俾想像中好 , 我都想後追返一,兩隻) ....
回復 10# dreamtoys
唔駛客氣 , 最緊要有人喜歡 ...........
ironman係亮點..................
回復 13# leo.fans123
隻EMGY好型,大大如有時間影多D睇下