Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

極想知兩隻八哥有乜唔同?
極想知兩隻八哥有乜唔同?
Marco_Leung 發表於 23-5-2012 12:51 PM

有黑超同無黑超 :73:
EBbody腳係應該超長,我想睇吓會唔會好怪先……
想問而家ebbody係咪重係好脆?
我都想問同一個問題~~我買左飛但係禮拜六先睇~~咁佢收左我飛尾~~咁我仲入唔入到場~~??!!
想問問(這兒”新活慨念店d產品..是賣什麼的..最平的價錢是多少...因換隻狗時一定要買野...當然買最平個d啦....
回復 64# billywmf

Show張飛就得架喇...!!
准備~ MIB產品官方圖片正在作編輯中~ 先來張原稿給大家鑒賞~

BILL爺:今日继续&#20 ...
Dick.Po 發表於 23-5-2012 11:53 AM

得啦,只Tommy Lee Jones入硬啦:$
GooD JoB EB :71:
這個價
真係有d心動!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我想問"這兒"係朗豪坊幾樓
好多人睇..唔出奇..但個個換隻狗就末必...因要買野...再加戲票先換到..都唔知個間野..最平既野幾錢...如果只係拿張戲票就有得換..咁就一定多人換...(唔知我有無了解錯換狗個part..如果有..唔好意思)
@Natalie_ENTERBAY                :                我手上拿著的就是有關今次訂購我們MIB人偶的宣傳單張.這些會在戲院買票時派發。要記得喔,一張票尾只能換領一隻八哥..若訂購人偶則無需戲票也能隨時去預訂呢!如果在UA訂齊Agent J和Agent K,之後在門市取貨時會額外贈送限量配件2個給您喔!如有不明白的地方,請不要再猶疑,立即致電2332 3615查詢..