Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

回復  E神

見過一隻紅到像快爆血管的....
chankb 發表於 19-6-2012 06:46 PM

咁有無差到想要賣咗佢......?? 因為我未攞....:79:
我個人覺得要留意J多D
眼有d塗裝過厚,左右不一致!有d單邊紅眼症!
另外輪廓都有分別!我揀左隻瘦d!有d好腫...留意!
回復  E神

見過一隻紅到像快爆血管的....
chankb 發表於 19-6-2012 06:46 PM

真的唔明eb,
好正的一個 K 頭,
搞到飲醉酒甘.........
:80:
膝蓋關節原來隻隻都咁軟架? 咁我唔浪費時間返去換了
kmtang 發表於 19-6-2012 06:30 PM

我的K AND J 對腳都係軟軟地:79:
我的K AND J 對腳都係軟軟地
E神 發表於 19-6-2012 07:01 PM

我對K,J都係腳軟,但手超硬,唉!
dengeki 發表於 19-6-2012 08:11 PM

Eb body,,,,,,,,,,,,,,,,,,、
老實講lee對figure如果係HT出的話, 眞係吾知會插幾多版? :42:
頭像被屏蔽
真係要揀多兩個先得。K個面有d真係好紅。個J隻左手係甘甩出嚟、要除3先可以装好、但件老西個拍鈕就整難左。都係個句、EB個body依然有問題、對腳都係腳軟。
dengeki 發表於 19-6-2012 08:11 PM

X2....................
真係要揀多兩個先得。K個面有d真係好紅。個J隻左手係甘甩出嚟、要除3先可以装好、但件老西個拍 ...
ayelvin 發表於 20-6-2012 12:26 AM

我隻 j 隻左前臂都係會甩出唻,,,,,,,,,,,,,,,,:55:
頭像被屏蔽

回復 627# fannyabc128

甘其実d頭彫上色又5係真係甘差,係K個個要留心d∼
今日都有Rambo返,唖N小姐都叫我星期5先落去買。因為今日返貨5多。
頭像被屏蔽
回復 629# fannyabc128

今日Rambo返貨唔多∼星期5会多d。