Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 今年動漫節大家來帶科比回家吧∼12" NBA Figures Vol.01 Kobe Bryant

個頭呢???:53::53:
唔知可動如何 ?

冇理由 只可以 攏企pose 掛.....
如果可以彎腰就好了  ...

kobe vs jordan ...

border=0 />

KOBE 出先都未有個頭睇∼ 比對鞋把 X .....
ryantsang84 發表於 18-6-2012 04:49 PM

唔係吖嘛?1:4的RAMBO lll 用膠靴已經畀人嘈到暈,連出這籃球系列甚麼配件也沒有的,連對似樣D可穿鞋帶的波鞋你也不給我?真的要我到時走去散貨店自己買嗎?人家雜廠出有穿繩的普通波鞋也是幾十蚊有交易,就算出到仿皮軍靴都一百蚊有找!求你襯現在重有時間,快D搵廠造過批波鞋啦,畀啲誠意好冇?不要學似RAMBO lll 咁派貨見街先話冇得改呀!學下人哋HT啦,一日未出街都仲會聽下民意,仲會自我檢討肯去改善先會進步㗎!!以比例計,我支持EB啲嘢仲多過HT,求下你膸咗頭雕之外,著意啲下週邊的衣物、配件都是要用~心~㗎!!!一分錢一分貨在MlB lll 中是眾人也見到,所以包括我、大家都會支持,去到RAMBO lll 頭雕、身、武器用心,連手臂幼咗、全膠靴我都算!到頭來你卻開過天價來討錢?不要告訴我這個籃球系列祇得籃球一個、毛巾一條就收我千二蚊呀?這個價已經包埋你可能用天價傾俏像權返嚟㗎啦,反正日後你出十幾二十個版本時,除頭雕同球衣、籃球款式外,成本不會多得去邊的了呢。畀多D誠意,不要祇看錢好嗎?這樣真的令我好失望!再一次求下你~~BilI 爺 ,聽取別人意見,自我反省,多點站在收藏家、玩家那邊想,就如你當日同現在對李小龍的鐘愛、態度!祝你日後會更成功。
巧似巧令令咁:35:
border=0 />

KOBE 出先都未有個頭睇∼ 比對鞋把 X .....
ryantsang84 發表於 18/6/2012 04:49 PM

依家kobe o係nike都有自己系列,仲出addidas..........:oh:
唔係吖嘛?1:4的RAMBO lll 用膠靴已經畀人嘈到暈,連出這籃球系列甚麼配件也沒有的,連對 ...
黃金獅子座 發表於 19/6/2012 10:17 AM

叫得自己bill爺的,自信心都有甘上下,聽意見?!有時間先~~:ar:
回復 50# 黃金獅子座
贊同~比齋插好得多 ~~~~~~~
叫得自己bill爺的,自信心都有甘上下,聽意見?!有時間先~~
自由之翼 發表於 20-6-2012 01:23 PM

KAI BILL 又會好似 MIB 咁話,ADI 年代既 KOBE 係最好睇,最型,最靚仔
所以我地決定用果個年代黎襯件湖人 24 號波 3...而唔係 8 號 .....(ADI個期好似係 8 號仔)
dunno why they use back Adidas?
對米高興趣大D~~~~~~~~~~~~~~~~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔知賣幾錢呢??????????
anyone know if there is any update news for Kobe figure?
唔係會出MJ咩?!?!?KB冇咁大意慾去買:42: