Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 中左蘿蔔毒!!

Pal, u are too far away from poisoned...  But I support u to carry on~~~~~~~~~
Douglas.M.Saint 發表於 21-5-2012 09:04 PM

Thx for your support:35::!
回復 11# kaikazemi
唔緊要,遲到好過冇到,呢隻真係好正,係值得等的:DD
回復  iverson

NU Gundam 分別出了擴張set同武器set  歡迎你~~~對著這坑大叫我來了吧~~~
ufoleung 發表於 21-5-2012 10:16 PM

擴張set同武器set  我已決定放棄了...:(
回復  kaikazemi
唔緊要,遲到好過冇到,呢隻真係好正,係值得等的
iverson 發表於 22-5-2012 10:26 AM

一个月等到嘔血了:ice:
回復 18# iverson

玩robot魂唔玩限定唔算中毒:^
當你開始訂限定同高追舊款時先算係:DD
番追高舊魂先係最甘, 我三月先開始玩魂, 頭一個月番追真係洗左唔少錢...=.="
回復  iverson

玩robot魂唔玩限定唔算中毒
當你開始訂限定同高追舊款時先算係
Hiroakiming 發表於 22-5-2012 10:36 AM

咁我係咪應該要改主題,"幾舊蘿蔔,唔算中毒":DD
番追高舊魂先係最甘, 我三月先開始玩魂, 頭一個月番追真係洗左唔少錢...=.="
pepsitang 發表於 22-5-2012 10:57 AM

高追舊既魂會死架...有d成4位數仔:Q
咁我都唔會太高追, 覺得太貴既, 都會等, 希望等到平少少少先買.
最貴果隻都係七劍同嫣紅, 其他果 D 都尚算合理, 2XX-3XX.
回復  iverson

玩robot魂唔玩限定唔算中毒
當你開始訂限定同高追舊款時先算係
Hiroakiming 發表於 22-5-2012 10:36 AM

我而家都開始訂左幾隻 Shop, 咁樣落去, 真係好甘.
咁我都唔會太高追, 覺得太貴既, 都會等, 希望等到平少少少先買.
最貴果隻都係七劍同嫣紅, 其他果 D 都尚算 ...
pepsitang 發表於 22-5-2012 02:13 PM

嫣紅真係好正,仲有個set武器,不過真係唔捨得:79:
雖然Banshee企得前過nu,但都好似高過nu咁多既?
shinecll 發表於 21-5-2012 05:39 PM

廢事搵料
不過NT-D爆甲都高過未爆甲
所以真係分分鐘高過NU
(雖然r魂唔跟比例)
:71::71:支持下先!!!!
嫣紅真係好正,仲有個set武器,不過真係唔捨得
iverson 發表於 22-5-2012 02:41 PM

嫣紅係正, 好彩我買果時, 個價位都仲未去到好高, 仲係五魚中.
而家炒到去六魚尾, 真係好貴.
nice collection.  support.