Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 鬼玩人玩鬼玩3.75"玩具

吸引我睇呢度戲  
今晚睇下先
great playset!!! love it! when was it release?
nice report! i love this movie!
Grimlock 發表於 21/5/2012 09:38 AM

應該 04, 05年既事
個時小弟都未入3.75行列

套戲都係上年尾先追返
好正的電影,橋段有趣,在那時都算經典戲,我記得明珠台好似有播過,不過被剪得.....
又唔覺眼有dvd賣喎
套3. ...
大ken 發表於 21/5/2012 10:43 AM

玩具真係正斗, 可惜好易爛, 邊似而家D咁好扭~

:35:都唔細架la~
吸引我睇呢度戲  
今晚睇下先
ngkp19 發表於 21/5/2012 11:50 AM

呢套戲好搞鬼的
值得一看

PS 個日開倉lift門見到個個係你?!
Ching真係忠實粉絲~!!
唔知Ching有無睇過"Tales from the crypt" 都係cult中之選!:35:
Ching真係忠實粉絲~!!
唔知Ching有無睇過"Tales from the crypt" 都係cult中之選!
ds_toys 發表於 21/5/2012 03:07 PM

??
真係未睇過
好似有好多集....
玩具真係正斗, 可惜好易爛, 邊似而家D咁好扭~

都唔細架la~
玩具Kenny 發表於 21-5-2012 02:39 PM

好正的系例!!Kenny兄你越玩越專,越玩越冷門wOr!!:handshake:

好有誠意的玩物,你欠的步兵和百夫長的造型很正!

其實,我一直想找中世纪盔甲武士的三七五玩具,甚至幻想“天國驕雄“,“帝國 驕雄“会出三七五公仔。

如今你
好冷門既系列.
細個唔係咁鍾意睇恐怖片 (因為細膽). 到大個左鍾意玩biohazard開始, 同埋睇過dawn of the dead新版, 先回帶慢慢認識下以前既b級片.
bruce campbell, 如果大家有印象, 佢係spider-man triology都有做大配角, 我覺得佢做得好攪笑.
我對evil dead電影系列印象普通, 覺得geroge romero個d經典好似好d.

support your great collection & sharing.
好正的系例!!Kenny兄你越玩越專,越玩越冷門wOr!!

好有誠意的玩物,你欠的步兵和百夫 ...
無明: 發表於 21/5/2012 04:56 PM

也是因入手第一隻主角Ash才留意這系列

那個應是窪坑裏的巫婆(巫婆!!? 我睇時仲以為係男人)
原本有機入手
可惜被人先了一步

中世紀盔甲武士的3.75可動玩具真係比較少見
不可動的就好似間中見到
好冷門既系列.
細個唔係咁鍾意睇恐怖片 (因為細膽). 到大個左鍾意玩biohazard開始, 同埋睇過dawn of the d ...
Firewalker27 發表於 21/5/2012 04:56 PM

無錯無錯
係Spiderman 一二三集也有他演出的
呢套戲好搞鬼的
值得一看

PS 個日開倉lift門見到個個係你?!
玩具Kenny 發表於 21-5-2012 02:40 PM

我都估系咪你黎...  真系:@:)
我去買x-force set:!  為左dp:)
我都估系咪你黎...  真系
我去買x-force set  為左dp
ngkp19 發表於 21/5/2012 06:17 PM

Haha~
咁都見到~
個度真係好鬼熱
:54:
我都入左好多3.75"野
有CA兵, GIJoe, Real steel, Thor.... 同埋冥衣山羊大系
你個set抵ng抵? 我去到都冇見到~
Haha~
咁都見到~
個度真係好鬼熱

我都入左好多3.75"野
有CA兵, GIJoe, Real steel, Thor.. ...
玩具Kenny 發表於 21-5-2012 06:31 PM

入左一魚八  我仲有野想入嫁  個隻ssdc 限定 mravel野超大隻 SENTINEL:( 3魚半多少少:@  不過無錢洗:cool:
唉  都真系幾抵   darth maul 1魚八雞:ice:
無計  玩具就系你買左就見有平  入到就ok:)
入左一魚八  我仲有野想入嫁  個隻ssdc 限定 mravel野超大隻 SENTINEL 3魚半多少少  不過無錢洗:cool ...
ngkp19 發表於 21/5/2012 06:42 PM

係啦
個英美俄captain我都見好平但已入手
隻銀河王都有少少後悔冇入到
係啦
個英美俄captain我都見好平但已入手
隻銀河王都有少少後悔冇入到
玩具Kenny 發表於 21-5-2012 08:03 PM

銀河王同SENTINEL我都想入  
真系勁平好似4魚再9折
家下正價買吾落:die: