Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ SHF - *Journey Through The Decade* 歸回原點 - 新挑戰!

太正點了

btw, 最後一句好有tiger&bunny果種基味
big9kan 發表於 19-5-2012 03:08 PM

haha, 其實我...

good photo
初販decade,激情態新頭靚仔d
saga522 發表於 19-5-2012 04:49 PM

哈哈, 希望再販時高抬貴手, 讓我地D普通市民能夠唔駛食炒價啦...

有人都識因想DECADE~
98729172 發表於 19-5-2012 09:30 PM

CHING都係DCD Fan?!
超靚相睇埋個MV  嗚呀 DCD明明無咁型架
021b17 發表於 19-5-2012 10:11 PM

多謝CHING支持!!

d相真到我以為自己真係睇緊絛MV d相

darktoby 發表於 19-5-2012 11:50 PM

多謝darktoby兄支持!

好有 Music Video 感覺~~~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 20-5-2012 12:27 AM

多謝some大支持, some大的玩具魂, 小弟也接下了!
個景很漂亮!!
段MV我以前有看過啊,G叔很帥!
御姐喵 發表於 20-5-2012 12:56 AM

多謝御姐喵兄支持! G叔真係好型...

成個setup都好靚,好有feel
期待你下一次既照相館~~~~~~~
timothy276217 發表於 20-5-2012 01:58 AM

多謝tim兄每次棒場, tim兄的SHF魂, 讓小弟充滿靈感! 一起繼續把SHF的魂展現出來吧!
開頭還以為樓主剪d mv咁慳皮. 原來...
一個字: 強
Z高fans 發表於 20-5-2012 02:01 AM

haha, 多謝CHING支持! 在各位CHING面前, 不敢怠慢, 每次照相館都要放足120%影好相給大家!

the feel is so good
ryu4103 發表於 20-5-2012 02:12 AM

多謝ryu兄, 留左次言仲要番黎給我個 , 感謝!!

:77:好有feel 應該放在攝影園地:x太正啦,做多個MV版更好:handshake:幪面超人帝騎 粵語主題曲MV   

幪面超人帝騎 粵語主題曲MV

On the road 路上偶或有過錯失控...
用自信定可捲土重來 定挽回自我 !

新挑戰 永要衝鋒勇闖不退步 盡力變改立誓覓前路
容我震驚全球 Journey through the decade...
http://www.youtube.com/watch?v=qeEvx_UH9Lk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tpRaiiQtNs8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aY_aqptwrY8
好有feel 應該放在攝影園地太正啦,做多個MV版更好
冬暖夏涼小恐龍 發表於 20-5-2012 12:32 PM

多謝冬暖夏涼小恐龍兄一直支持!! MV版link在第一張圖上方, 請欣賞!

youtube.com/watch?v=dy6tEI21Hzw

:handshake:  THX:@加多幾條菲林更正
http://www.youtube.com/watch?v=dy6tEI21Hzw

THX
冬暖夏涼小恐龍 發表於 20-5-2012 12:47 PM

多謝轉貼! 希望CHING你鍾意!
大大一直都系高出品啊!!!!!!!!!!!!!!
大大一直都系高出品啊!!!!!!!!!!!!!!
kaikazemi 發表於 20-5-2012 12:53 PM

多謝kaikazemi兄一直支持, 小弟都係拜大家的玩具魂所賜! kaikazemi兄的blog, 小弟一直都從中得到了靈感! 多謝!
THX加多幾條菲林更正
冬暖夏涼小恐龍 發表於 20-5-2012 12:47 PM

多謝指點, CHING有沒好software介紹, 令這條片進步? 小弟只是用了movie maker...

movie maker:handshake:做得太好:77:
免費全能剪片軟件
http://www.cueasy.com/main/showthread.php?t=92835
免費的剪片軟體— Free Video Dub
http://www.stoneip.info/?p=1367
movie maker做得太好
免費全能剪片軟件
冬暖夏涼小恐龍 發表於 20-5-2012 01:30 PM

好! 多謝CHING! 順帶一問, 除PS以外, CHING有沒好software推介, 可以讓我在相片上加字幕!? 多謝!
any CHING 好推介?
多謝kaikazemi兄一直支持, 小弟都係拜大家的玩具魂所賜! kaikazemi兄的blog, 小弟一直都從中得到了靈感 ...
jono_grace 發表於 20-5-2012 12:57 PM

竟然比甘勁噶師兄睇到我個Blog~哇哇超級開心啊:35:(自負死了.........
我都會努力噶啦....期待師兄你噶更多作品啊.....:love:超級中意Ching呢種真實到爆噶Feel啊