Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具報告] 【熄匙、車牌、身份證】ZCWO LOS ANGELES POLICE JACK & TIGER

武器部件都好多喎!...........
隻 figure 整體製作真係好認真, 配件亦夠多, 如果我有地方玩 12" ... 你話幾好呢 ... :die:
而家應該有現貨嫁啦,個人推薦tiger ,比較特別~:73:

想問吓師兄可以係邊到入同幾銀呀?Thanks
danielli 發表於 19-5-2012 03:56 PM
睇完版主介紹才入,今日正式認真把玩,的確好介紹,以價論貨,超值。

個素體好正,如果有散賣真係想多入一兩個備用
想問吓師兄可以係邊到入同幾銀呀?Thanks
danielli 發表於 19-5-2012 03:56 PM

一隻七魚有找
回復 18# Dick.Po

唔該大師兄,我都覺得Tiger特別啲又有眼鏡可以多少少變化:)
回復 20# liverpool_chu

唔該師兄報價,想問下師兄你有冇入呀,如有想問買個陣有乜野要留意呀?thx
我未入,所以我都唔知,不過我都考慮緊買tiger:he:
我未入,所以我都唔知,不過我都考慮緊買tiger
liverpool_chu 發表於 27-5-2012 01:04 PM

Tiger的確比jack吸引,留意佢用嘅係左手槍套,呢個配件好少見。

其實最平價係五魚尾至真。

心動不如行動。:43: