Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: geo000099

[玩具資訊] 2012 MARVEL LEGENDS 3 - Deadpoooooool~

重點係入唔入到呢:44:
太多舊素體?Wave1全部都是舊素體,Wave2就只有Bucky Cap是新素體,那樣就不多嗎?XD Devil_Fudou 發表於 19-5-2012 02:39 PM

唉... 總是希望會一直進步阿
二代比一代更多有貼關節角色
三代出來總是希望會有新高可動素體 or 全角色能貼地

但依照目前狀況
Blade(Punisher) + Dp貼地關節大概是無望了...
若如 Devil_Fudou兄所言, 一wave 7款那現在還剩下五隻可以期待會有驚人情報了

有點好奇geo那張Dp圖
右手抓自己的人偶, 左手抓的是....?
回復 17# xdio
應該是DR.DOOM
單入十成十入唔到DEADPOOL, 狼人仔我到依家都未見過!!
除緣了......
單入十成十入唔到DEADPOOL, 狼人仔我到依家都未見過!!
隨緣了......
太多舊素體?Wave1全部都是舊素體,Wave2就只有Bucky Cap是新素體,那樣就不多嗎?XD  ...
Devil_Fudou 發表於 19-5-2012 02:39 PM

2代雖然也用了不少舊素體,不過有其中幾款腳踝有換新可貼地,

只能期待這次3代還沒公佈的角色也可以用上新腳踝囉~

(雖然Blade還有Punisher是舊素體,其實雕的算不賴,但就是那腳踝很難擺...換掉就很ok了)
回復 13# Devil_Fudou
deadpool再有新款, 我覺得都唔算快, 因為都差不多相隔左一年. 係時候要出賺錢. :66:
(一雞三味, 真係慳到爆&賺到盡).
一入黎見到幾位師兄埋怨我個愚人節POST:50::50::50:

不過好彩佢真係出:71:
不過唔SET入九成九入唔到嫁啦 唉
唔知一箱兩隻既係咩款呢...
如果係DEADPOOL就發達啦(發夢啦:75:
照原訂計劃散入~! :78:
新一批M.U都唔知幾時出?何況係M.L 3......:42:
一入黎見到幾位師兄埋怨我個愚人節POST

不過好彩佢真係出
不過唔SET入九成九入唔到嫁啦 ...
charice1219 發表於 19-5-2012 07:31 PM

Never mind~
你可是先知
你再幫大家預測一下RHML 3, 這次有幾款會有貼地關節:58:
一定SET入  又方便又齊  費事將來要後追