Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 車仔

[新品消息] 日本靜岡玩具展重點展品, 各TD友必定要留意一下~

:71:太歲的彫工絕對是世界級~!!!
黃金聖鬥士~~
:64:多謝咁多位。
近年都係個人創作為主多,
已經有一段好長時間無做日本動漫既原型。
今次替 Kids Logic製作教皇令製作日本動漫原型的小宇宙再次燃燒!

另外仲有樣野就係…
:angry:嗚呀~~~~~我唔係好人呀~~~~~~~~~~~~
多謝咁多位。
今次替 Kids Logi ...
太歲 發表於 20-5-2012 01:12 PM

真係好期待呀....好想快啲見到上咗色嘅英姿呀~:handshake:
多謝咁多位。
今次替 Kids Logi ...
太歲 發表於 20-5-2012 01:12 PM

期待上色:):)

ps. 見過你真人, 其實你是好人來的~~~~:64:
期待好人上色品! :handshake:
期待上色

ps. 見過你真人, 其實你是好人來的~~~~
J子 發表於 20-5-2012 01:44 PM

好人太歲, 唔係得我o地咁話你, 你無說話好講啦~~  :67:

快D俾張上色圖o黎睇下啦~~ :36::66:
超正!估唔到未見雙子已見教皇!
但下面會唔會有燈座?
如果有唔知會有乜新idea?
hjl的網竟然看不到這只,太過份了,希望快點有上色版看看,我都見過太歲,他不錯,但不是這一種好人

RE: 日本靜岡玩具展重點展品, YAMATO 展品区~

hjl的網竟然看不到這只,太過份了,希望快點有上色版看看,我都見過太歲,他不錯,但不是這一種好人
明月 發表於 24-5-2012 06:48 PM

你太不了解太歲.。。。:sleep: