Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Loki Limited Edition Collectible Figurine

我記得我係首日單
當年完全冇人排隊,好懷念呢D唔洗排隊訂首日單既日子
joshuakit 發表於 12-4-2013 11:12 AM

請問 首日單日期是............
回復 511# babycar

5月18日
請問 首日單日期是............
babycar 發表於 12-4-2013 11:35 AM

五月十八日
等多幾個鐘啦∼
Dick.Po 發表於 12-4-2013 10:44 AM

揸住張首日單, 好痕呀{:2_251:}
樓上得張closeup ~樣都未有,點解個個都話失望?因為條分模線?
lili 發表於 12-4-2013 07:57 AM

可能因為條分模線真係太明顯太誇張JEI...不過呢張如果係大貨,我覺得收貨,其實呢個頭鄰覺禁出基本上上色唔係有太大偏差都唔會走樣得去邊......不過失望係HT冇改到M字髮線...如果M少少就PERFECT:shy:
回復 515# KidultSkywalker
呢個應該係演員下令既,講真整M佢有咩難度,HAHA~
回復 510# Kopchevboris

我自問要求唔高,但如果大貨甘出真係走曬樣wor.......由之前官圖型仔變左依家既道友feel........唯有祈禱希望大貨唔好係甘.....
分模線好多隻都有、有乜咁失望?
BigOil 發表於 11-4-2013 08:06 PM

真奇怪, 差唔多隻隻HT figure個頭條分模線都係咁上下架啦, 點解要而家先嚟失望??  {:1_222:}
睇相真係好走樣,我睇過鋪頭隻樣板是好神似的
第一隻首日單... 好想快d玩...:63::63:
回復 517# kenso23
唔知係咪我冇要求,除左佢影相燈光問題影到暗左之外,對返官圗,我暫昤真係睇唔出頭雕走左幾多樣.
差唔多到1點:78:
好想知第1水有冇我份攞貨{:1_231:}
回復  Kopchevboris

我自問要求唔高,但如果大貨甘出真係走曬樣wor.......由之前官圖型仔變左依家 ...
kenso23 發表於 12-4-2013 12:30 PM

哈哈,我都覺得好有道友FEEL,好似未上電咁樣。
ht話 loki派到19号5:00前
頭像被屏蔽