Toysdaily 玩具日報

查看: 4213|回復: 27

[分享討論] "舊物新入" - ROC - Movie Storm Shadow

行街見平, 即入!!:34:

開盒先知, 件袍下面包得太緊, 下半身廢左

長短刀各 1, 手槍 X 1, 爪 X 1

手起刀落, 開袍後成隻唔同曬~~

幾型, 意料之外的好玩!:71:

Good thing!!!!

我件义咁開嫁!!

Good thing!!!!

回復 2# 無明:

haha~~~~
等我好似你咁開埋兩邊先
我都冇開前面開2邊
前面開的話會好怪
我有這隻的別色版, 連snake eye和道場地台場景, 好像是什麽wal-mart專賣的, (不過所有東西都是舊款拼湊出來)

不同的是衣上多了紅色作點緻, 我也想學朋友你將袍界開提高下盤可動度呢, 可惜不知用什麽利器割好...
我有這隻的別色版, 連snake eye和道場地台場景, 好像是什麽wal-mart專賣的, (不過所有東西都是舊款拼 ...
cliffordchan107 發表於 16/5/2012 10:14 AM

cutter就可以了
cutter就可以了
玩具Kenny 發表於 16-5-2012 10:20 AM

好, 等我返去的起心肝試試先, 腳關節齊, 齋企太可惜了,
(, 我隻雷影仲高過snake eye半個頭的,
回復 7# cliffordchan107

The movie 1 snake eye is so small :55:
回復  cliffordchan107

The movie 1 snake eye is so small
玩具Kenny 發表於 16-5-2012 10:56 AM

我個隻仲係"無著衫"的緊身衣版, 唔只矮, 仲細一個碼, 係得呢隻snake eye係咁~~
回復 7# cliffordchan107

學兩位師兄咁開兩邊啦.....
應該好睇d 架 :(
呢隻堅係正野:71:
我都冇開前面開2邊
前面開的話會好怪
玩具Kenny 發表於 16-5-2012 09:48 AM

想法 x2.………………
GI JOE MOVIE 真係平靚正~

諗緊MOVIE 2 入2,3隻就收手, WAVE 1 果D等跌價先入手......:34:
GI JOE MOVIE 真係平靚正~

諗緊MOVIE 2 入2,3隻就收手, WAVE 1 果D等跌價先入手......
goldwater 發表於 16-5-2012 04:06 PM

我記得銀面佬三人組買了三草, SNAKE EYE加STORM SHADOW場景SET買了六草, 加埋等於我買一隻新少少的MU, 加上好多武器配件, 算好抵玩了.
我記得銀面佬三人組買了三草, SNAKE EYE加STORM SHADOW場景SET買了六草, 加埋等於我買一隻新少少 ...
cliffordchan107 發表於 16-5-2012 04:09 PM

銀面佬三人組是指: 銀面佬, 博士同藍爵夫人嗎?