Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gundam@EFSF

[新品消息] MB Freedom Asia stock arrived!

今天(((買了. 面相一般, 要補小小油.
Z高fans 發表於 16-5-2012 14:57

(((!????? really!?
回復 31# Gundam@EFSF

昨天lunch時間在某玩具店開倉買的, 我唸數量不多. 只係當做宣傳.
見到有好嘢唸住出post分享給大家.點知比人話我賣廣告把我的Post打入黑洞.原來這個平台都係比d霸權控制.真黑暗.我都係潛返水睇吓d奸商出post笑吓算.
當然Gundam@EFSF兄的靚相我也會看啦.
今日見倒重係呢個價.
牛頭角玩具店開倉, 請問邊間呀? i want to buy it ar, please pm me!
FL都做特價,平過千足純金!!
頭像被屏蔽
真係低處未算低
toms23 發表於 17-5-2012 05:22 PM

個個見00炒到上天搏老命咁入貨
點知太多貨+差qc...................
想請問亞版盒面同行或日有咩唔同?
gimmick黎  應該得幾盒賣呢個價
去到就話賣晒架喇
有冇人知一扭有冇得換SAD貨???
我隻FREEDOM一開盒就甩左隻左手,雖然面相幾靚仔...
(即係膊頭以下黑色同白色個接合位,鬆哂,裝返上去一郁隻手又跌返出來)
玩都未玩就攪成咁...
有冇人知一扭有冇得換SAD貨???
我隻FREEDOM一開盒就甩左隻左手,雖然面相幾靚仔...
(即係膊頭以下黑色同白 ...
ultrachiu 發表於 18-5-2012 13:31

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=179623&highlight=
我都開左黎睇 關節實淨 面相都ok 係個面到個2條黑色線 有少少甩色:77:
頭先Y 拍見到 (*), 已經低過狗狗狗
第二隻(之前貴買左行貨,臉花,身体有少花,略略用模型筆執執後已作display)作為收藏用(亞洲版)今天已入手,結果整體滿意,臉部上色好過行貨,不用執都可以接受,身体就完全無問題(關節依然超緊!),唉!有時平幾舊仲執到靚野,不過始終敵不過先玩先享受呢個心癮,下次隻能天使都係唔鬼訂,買現貨亞版算鬼數!