Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 新手問題 - 請問3A product 邊度可以買或訂

新手問題 - 請問3A product 邊度可以買或訂

THANKS!
:43:MK 皆X 商場
And MK 銀城下面第1間!ht都有,cwb銅鑼方都有,又可以上bambalandstore訂^_^
回復 1# illuse
上 bambalandstore.com,不過3A有野開售先有野睇。
Official 既 得 3 間,都唔知典解?!
回復  illuse
上 bambalandstore.com,不過3A有野開售先有野睇。
dreamtoys 發表於 15-5-2012 09:54 AM

怪唔得之乜野都冇啦, 我以為去錯網站....
加多行字"currently no items available for sale"  唔係好難咋嗎...
難怪我見過有POST話3A賣野唔文明.
其實我之前都SEARCH過下O的FORUM.. 作為新手.. 真係唔知佢地個OFFICIAL 網站想點.
作為一個e-commerce site 好差lor!! 有O的火.. 不過佢地O的公仔真係几靚.. PS.. 我玩開HOTTOYS..
越睇越火...
threeaonline.com
呢個official website 個product list 可唔可以structure O的呀.. 完全唔知佢想點, 成個WEBSITE都係FLASH, 咩年代呀, 我懷疑update 果個人自己都唔識點maintain 個website, user friendly 0 分, 求其又扮有型.

by the way.. 多謝樓上師兄O既reply, thanks!
佢個FB咪有NEWS囉....睇FB OR 佢個BLOG就知佢幾時有NEW PRODUCT...唔洗去佢個OFFICIAL WEBSITE囉...有野買先上去BAMBA就得啦...再唔中意咪去第2度PREORDER囉...火咩呢...?
其實三不五時都會有人問3a既嘢點訂點買,點樣睇有咩賣緊......
小弟我入坑日子短~~有冇熟識3a既ching可以出個post,詳述下3a既訂購方式及渠道?最好置頂佢啦~~