Toysdaily 玩具日報

查看: 6282|回復: 41

[新品消息] 海豹特种部队-NAVY SEAL RECONTEAM POINTMAN

DAM:海豹特种部队-侦察队-尖兵/NAVY SEAL RECONTEAM POINTMAN
DAM 93007

REAL LIKE HEADSCULPTURE AND BADY 头雕素体
BLACK T-SHIRT   黑色T恤
SOF WOODLAND CAMO BATTLE DRESS UNIFORM  特战人员林地迷彩作战服
CUSTOM LBV VEST(WOODLAND CAMO)  LBV背心(林地迷彩)
ACADIA BOOTS  ACADIA靴
MOTORCYCLE GLOVES 机车手套
WRIST WEAR 护腕
G-SHOCK WATCH G-SHOCK 手表
CQB S BELT  CQB S腰带
LC2 CANTEEN AND CANTEEN COVER  LC2水壶及套
ENHANCED MILITARY BUTTPACK  增强型军用臀包
DROPLEG SHOTGUN SHELL POUCH 腿挂式霰弹袋
DOUBLE PISTOL MAGPOUCH X2 双联手鎗弹匣袋X2
MILITARY PACECOUNTER  军用计步珠
BUCKLE 挂扣
AN/PRC-148 Radio AND POUCH  AN/PRC-148电台,电台袋
LASH I HEADSET LASH I 喉麦耳机
SOPMOD M4 CARBINE  SOPMOD M4卡宾枪
BACKUP IRON SIGHT 后备机械瞄具
COMP M2 RED DOT SIGHT COMP M2红点瞄镜
QD SUPPRESSOR  QD消声器
RIS RAIL PANEL X2  RIS导轨盖X2
CUSTOM RIFLE SLING 枪背带
M4 5.56 MAG X6 M4弹匣X6
M870 SHOTGUN WITH FLASH HIDER&SHELL PANEL M870霰弹鎗带消焰器及霰弹板SHOTGUN SLING 霰弹鎗背带
SHOTGUN SHELL X12 霰弹X12
MK23MOD0 PISTOL MK23MOD0手鎗
.45 SUPPRESSOR   .45消声器
.45 MAG X4 .45手鎗弹匣X4
MK23 PISTOL HOLSTER  MK23手鎗套
M67 FRAG GRENADE  M67破片手雷X2
M18 SMOKE GRENADE M18烟幕弹
STRIDER COMBAT KNIFE 挺进者战斗刀

頭雕唔錯,集中精神喵準樣。

掛耳式耳機比其他廠出得好。

黑鷹價的話,可以考慮。
手套好少見,唔入都要揾散件。
頭雕唔錯,集中精神喵準樣。

掛耳式耳機比其他廠出得好。

黑鷹價的話,可以考慮。
catcat 發表於 14-5-2012 07:17 PM

頭雕樣好似係waking dead唧男主角.
手套好少見,唔入都要揾散件。
catcat 發表於 14-5-2012 07:18 PM

唔止手套,鞋都係皮鞋
唔止手套,鞋都係皮鞋
woowoobb 發表於 14-5-2012 07:48 PM

睇圖鞋頭微微向上,靚過SS.

唔知大貨點呢。
唔中~~~~~~~~~:43:
Any brother know how much for this set? thanks
Any brother know how much for this set? thanks
danielli 發表於 14-5-2012 09:52 PM

無咁快見街嘅,黑鷹仲有幾隻都未見街,價錢亦未知,希望同黑鷹差唔多價就最好
DAMTOY呢次出嘅电影TEARS OF THE SUN {太阳泪}系列
相信会有好多fans期待:67:
包括小弟在内:D
DAMTOY呢次出嘅电影TEARS OF THE SUN {太阳泪}系列
相信会有好多fans期待 ...
watershoh 發表於 14-5-2012 11:21 PM

唔知佢會唔會出布斯就真嘅
回復 11# woowoobb

如果有出布斯,以目前DAMTOY嘅产品嚟睇
应该会好靓:67:
回復  woowoobb

如果有出布斯,以目前DAMTOY嘅产品嚟睇
应该&#202 ...
watershoh 發表於 14-5-2012 11:35 PM

DAM嘅頭雕,雕工同上色都唔差,但係佢要做到似電影角式就真係唔知得唔得(以黑鷹呢幾隻睇就唔太似嘅),可能無版權嘅關系所以要專登差小小喇
師兄又黎放毒,如果平考慮!
師兄又黎放毒,如果平考慮!
ckc882000 發表於 15-5-2012 12:07 AM

DAM暫時嘅價都係6-7魚,低到爛嘅價