Toysdaily 玩具日報

查看: 7652|回復: 27

[新品消息] 轉輪特撮蜘蛛俠?!

岩岩見到
特撮リボルテック No.039 スパイダーマン
http://www.styletoy.com.tw/home/index.php?forder=products&index_m0_id=&index_m1_id=47

轉輪出蜘蛛俠應該幾得 又大又誇張既動作:71:買埋同v3握手:66:
有無師兄有大圖/消息睇下:43:
睇細圖哩隻好似係tobb演果隻,唔係驚世現新XD

都5年套電影…而家先出?
如果係既話,都幾好,6吋美漫公仔Revoltech真係出得唔錯,只係爭Bat Man冇入手。
不過咁樣咪會拖慢Iron Man Mark V既推出日期。。。?
暫定8月發賣喎  :58:
回復 3# 721756

請問有冇清楚講過會出mark v? 我想要mark I :50:
回復 5# Assassin

上網見過已經有Mark V既模,我諗離推出日期唔遠(不過睇到蜘蛛俠要搶先出我相信會係有排既事)
不過我同你都一樣想要Mark I,因為出面冇6吋款Mark I賣...
新蜘蛛俠要出來了 當然要先出舊的~~這樣還可以再出新的~~
我也期待mark5跟mark1~~不過若是mark7的話還是比較希望hasbro出
十扑啊!! :71:
又係唔儲唔得,必入:53:
希望快d有Mk5同Mk1:75:
一定有黑豬,兩隻都入:79:
話說IM Mk5,芒亨幾時出呢:35:
本身為止癮,想於Y拍Bid下幾款Toybiz的Spiderman,豈料評分不足,幾個賣家如是。
看來只好等這款Spiderman,希望造功不差加上會有黑色款的出現吧!
回復  Assassin

上網見過已經有Mark V既模,我諗離推出日期唔遠(不過睇到蜘蛛俠要搶先出我相信會 ...
721756 發表於 13-5-2012 03:34 PM

孩寶有出過MARK 1:34:
回復 12# Just-For-HIM

我知道,但周邊沒有呢...:63:
孩記mark 1 8xx1黑占買:70::70:
Mark5 好似都係限定?????:53: