Toysdaily 玩具日報

查看: 8311|回復: 37

[個人收藏] 15魚 GX 61 大王者隨影

本來都諗住動用17魚半買佢,殊不知突然有社團靚價,喜出望外,不論佢有冇金屬色多唔多金屬,浄係玩合體已經值回票價:43: 況且買左返來發覺實物無論顏色比例正試辦好多,就算佢再下調我都覺得值,22000yen買15魚,喺yen 10算嘅年代用7算幾買真係抵!做人冇話成世都你贏,次次買件玩具都算到咁盡做人好辛苦嫁:67: 自己覺得合理咪得囉,再唔係上嚟睇下相回下post囉!玩玩具最緊要開心:34:
總括嚟講合體前比例怪怪,合體後感覺巨大機械人比例好正,関節實,合體設計冇大帝六神金毛咁寡,缺點?15魚我仲可以有乜要求呀?

總覺得佢同泰坦3好有兄弟相
Nothing to see ar!

mud都睇唔到.........:30:
ok now, ok  now!!!!!
嘩有冇咁抵,15魚好抵買!
我砌左之後隻野勁高大我仲以為砌錯,真係好正,變形完美.

15魚係好價
回復 6# Chandlermok
砌錯?大大你真風趣:66:冇錯!呢隻嘢比到我驚喜:71:
都不錯。有愛就覺得是好物。

正呀, 終於睇到喇......15魚真係好扺玩WOR.....最可惜呢隻大王者小弟冇愛.....睇到正相當買咗鳥,,,,,:43:
回復 8# gazza1211
老實講我唔識佢對佢亦冇愛,我只係想儲啲巨大機械人,但係佢嘅合體技術做得非常好而令我欣賞呢件玩具:67:
大大,qc上色ok 嗎
回復  gazza1211
老實講我唔識佢對佢亦冇愛,我只係想儲啲巨大機械人,但係佢嘅合體技術做得 ...
AK30 發表於 12-5-2012 07:43 PM

me too!! support!!!!!!
我都啱啱喺黑社會手中拯救咗大王者返屋企!:66:
Thanks report:71:
同泰坦係插水2兄弟(雖然泰坦好似已經浮返上水面):DD
15 fish ~ good price :71: