Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: yin

[個人收藏] SHFiguarts - V3∼∼

可惜到而家, shf 都未出齊昭和 10 人

下年年中應該可以出到∼∼希望可以啦∼

最記得有段時期V3陪住我地食晚飯.....好似Black都有??

唔記得了,我睇果時係叫“鐵面金鋼”的時代∼∼
Black都係夜晚做,好似係星期六做,
不過無睇呀,屋企人要睇無線,當時細佬仔不能轉台呢∼∼
回復 12# carousal

今日見價格回落到2字頭∼∼都可接受呢∼∼
回復 17# yin
Did u know where have this SHF? I find it at wanchai yesterday and all shop said sold out already...
回復 18# alleniverson

昨天在油麻地”現時點“見到好多間都有貨∼∼
大約三魚有找∼∼
哈哈, 點解老大同老三要下跪, 反而老二企中間.
Last picture is awesome
insomniac 發表於 12-5-2012 10:58 PM

我都覺得好正!
哈哈, 點解老大同老三要下跪, 反而老二企中間.

大合照無所為啦∼∼無大細分呢

我都覺得好正!

多謝∼∼本來想影多D合照,但大合照有D難度∼∼
擺得一隻,第二隻就企唔穩∼∼
很喜歡最後一張,
YIN兄拍得好!!
回復  carousal

今日見價格回落到2字頭∼∼都可接受呢∼∼
yin 發表於 15-5-2012 02:51 AM

咁就好啦, 得閒入番隻先.
有冇兄弟知道SHF的日本版, 內地版和港版的質素上有冇分別呢?
我見內地就黎有貨, 仲可能平少少...考慮緊買唔買.
LZ拍的很真实。。。
I love the last photo!!!
Nice!
等佢$回落先至帶佢番屋企..................................