Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ES合金 功夫貓黨 太郎 8月發售預定

真係正呀,會唔會出未變身前型態?
有乖無得甩甲架?:45:

雖然我都好想要,不過佢唔算係機械人wo...

<--Good呀

<--正呀

<---唔該加埋佢入考慮list

點解無人出呢d!!!當然最好唔係Q版啦

都係0既, 但我都係覺得佢出多d大路d的都好, 話晒可以賣得多d, 點都係有錢賺先會長出長有....
kyostanley 發表於 13-5-2012 07:23

咁都係... 只係希望佢唔好掂MAZINGER... 太大路啦... :D
0.0勁,,,又中左,,,又要傷財
睇個樣應該有得甩甲掛…?我相信正版廠會做到又有良心甩甲&#22021;:$
最好出得晒8隻…:$
出機甲武士劍的話, 佢出幾多我買幾多!!!
etsc4344 發表於 14-5-2012 03:02 AM

全部都係我想出既野黎:79:
絕對要入!我等呢隻再出好耐啦!小時入唔到,大時必定入!必入必入必人!最好出晒三隻同個機械人呀!
The sword seems a little too thin though...
機甲武士劍出就正啦
最記得以前小學有佢既模型, 好鬼正!
etsc4344 發表於 14-5-2012 03:02 AM

師兄係咪80後:58:
好多都好懷念呢
係最尾果張唔識
回復 108# etsc4344

嘩~加埋至尊勇者就齊腳喇~!!:handshake:
咁都係... 只係希望佢唔好掂MAZINGER... 太大路啦...
UncleGongGong 發表於 14-5-2012 06:32 AM

嘩, 咩唔好掂呀, 起碼都要出返普通版萬能俠同魔神皇帝先啦, 呢2隻先賺大錢呀, 佢地唔賺多D錢 邊夠錢俾版權同開發費等佢地可以整多D正野俾我地 ?! 我呢D機甲武士劍呀, 飛龍城堡都係靠D出名的機械人嫁咋, 試諗下如果唔係之前幾隻咁賣得, 之後佢地點敢出呢D無咁出名的...

PS:話時話有無師兄見出面有得訂未?! (我唔想好似之前咁, 遲左少少訂唔到, 而家差隻三一一號機...=.=)

唯一唔會買既ES合金