Toysdaily 玩具日報

查看: 3454|回復: 12

[3A/ threezero] 終於拎了WWRp Heavy Bramble - Retail vers

今次1 set裏面有幾隻色都好相似, 最後我就揀左尼呢四隻色~ 每隻配色都好特別! 真係好正!!  
你地覺得邊隻最正?
P.S 手機傷眼圖~ 吾好插小弟:(

4隻色都好正呀,右上粉紅係咩版黎架?

我反而入了最basic迷彩那隻,也是我第一隻3a…入坑了!
小飯煲真有趣:71:
在下也開始投入1:12 行列,有效節省空間:78:
Heavy Bramble 的拎炮型態很有創意呢 ~  :71:
4隻色都好正呀,右上粉紅係咩版黎架?

我反而入了最basic迷彩那隻,也是我第一隻3a…入坑了!
Jimy 發表於 12-5-2012 04:18

其實個隻應該算係紅色
bromwich之前又話限定=''=跟住隻iron panda又係=''=會唔會其實全部都有哈哈哈
真係正! 正! 正! 正!
好正,我只入左一隻咋。原來藍色都幾靚。
:71:最出色的舊化技術公司-3A
相信依set heavy bramble會導好多人走上後追之路:67:
I collected my WWRp Heavy Bramble ASIAN LINK DEFENCE yesterday :)

Regarding the backracks, there are two small bags and two big one......not sure whether the two small bags should be hanged at the front or at the back...:!
I collected my WWRp Heavy Bramble ASIAN LINK DEFENCE yesterday

Regarding the backracks, there  ...
jerrytang617 發表於 13-5-2012 11:11 AM

我只係求其擺~ 因甘多隻一樣擺法就不好看 了
回復 2# Jimy

應是網上版
我都入左隻藍色~