Toysdaily 玩具日報

查看: 8218|回復: 34

[3A/ threezero] :: RVHK 的主題並不是炒買限定人偶 :: 超多圖不喜勿入 ::

其實真係好開心可以見到佢真人同他的真跡.....雖然只玩了慢慢半年......應該是好開心的!!但當天開幕的第一天晚上同甘大RAY大去到真係超多人同我自己發現好多奇怪的人.....這些奇怪的人就是好多都只是掛治食野飲野,跟治就坐埋一邊講電話....又有手抱著BB坐埋一邊.....又會聽到有人話我有幾套幾套等等.....明眼人都睇得出這些人是等攞貨呢.....真係好想知以前其他地方的展覽其實都會否是差不多情況.....攞左貨就係場外即炒賣.....會場內是否有其他人是掛治限定物不是存心看肥A的畫作呢......其實開始左個幾月玩三a都好覺得他的主力是畫作,人偶只是作副呢.....禾都係喜歡他的畫多過人偶好多呢!!! :love:
不過如何禾都忍不治最後一天晚上再去睇多一次.....原來少了那麼多人看真是舒服無比呢!!! 睇畫展應該就是這樣的!!! 其中有幾幅好想知價同買入但奈何第一天太難問到價了....諗治遲幾日再問啦.....SORRY ALL SOLD OUT!!!那只好影下來留念呢都好呢~~~ 因不是全部都喜愛所以只影下一些留念同大家分享下呢~~ :43:

呢張YAMA超想買家.......但一定比人搶左先呀.....:79:

頭像被屏蔽
回復 1# BiODD

thanks thanks, i would love to see the exhibition!!!!!!!!  miss it.... know wht is the price approx???
i like the one name " THERE " , no showing in this exhibition???

感覺有D似莫奈畫風

我最後那一晚都有去,再集中影畫!
好鍾意佢D油畫~~~
回復 3# paipaipai314

呀.....禾錯手DELETE左了係回程中......:die:
回復 4# dreamtoys

MONET都係我超喜歡的畫家之一呢~~~:handshake:
回復 5# terce

最後果晚真係超舒服呢~~:D
回復 6# GTO

是啊佢有好多都好鬼正家!!! :$
BioDD大大, 做咩唔擺呢2張先:*

想問下佢D畫賣唔賣家??

有咩途經買到???
回復 11# 甘大滋

甘大等禮幫手呀麻~~~:p

回復 12# lamdog123

CHING......可去這裡睇下.....不過又係好似女人們甘係名店大減價的情況一樣.....搶呀!!!!
但呢度係沒有減價都係.......搶呀!!!!! 禾已放棄此瘋狂搶呀遊戲了!!!!:ice:

AW GALLERy
忘了說當晚重有同BAKA DADA一起去呢~~~:(