Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] MS 復仇者電影 Hawkeye & Iron Man 發佈新包裝:)

差唔多啦...二魚左右我都會買...過二魚五我就不買啦...
有時有D平貨...一魚五...一魚七...睇間野係咪清 ...
justin_chu 發表於 9-5-2012 12:31 PM

MS 等一輪就會跌價 果陣入手就岩 因為之後會升返
MS 呢隻hawkeye 封底張圖好似黃光亮!
回復 15# Just-For-HIM

MS黎計呢隻hulk可動應該係中上級, 因為雖然範圍可能唔高, 但關節齊備
美國今個星期三(今日)出, 香港呢個星期隨時有
MS HULK見過圖  應該好大隻 但好似可動普通
Just-For-HIM 發表於 9-5-2012 01:10 PM

HULK但冇包裝版..
我只係想知會唔會有配件><
回復 9# 阿噗高達

hasbro重新推出marvel legends (ROML)系列, e家出左兩wave共14隻, 之前toybiz同hasbro都有出過, 不過後追之路唔係人人行到
marvel select 比例較 marvel legends 大, 基本上大部份角色都唔同 marvel legends 比例, 有時d大隻佬就無咩所謂都可以放埋一齊, 不過MS新款一年出既款色10隻手指數得曬, 勝左後追唔算貴左好多, 但有d款好難搵得番 :77:
回復  阿噗高達

hasbro重新推出marvel legends (ROML)系列, e家出左兩wave共14隻, 之前toybiz同hasbro都 ...
Assassin 發表於 9-5-2012 01:53 PM

Marvel legends真係太多啦-,-
真係好難追...
我呢D新手玩MS算...
岩岩係入左隻Emma Frost透明版><"只係2魚
都係等孩記6" !!!!!!!!!!!!

ass兄...我見習用唔到pm..
同你問過賣家...
得1隻...沒有啦/3\
回復 23# justin_chu

唔該曬你 justin 兄 :77:
emma 個base超正 :73:
回復  justin_chu

唔該曬你 justin 兄
emma 個base超正
Assassin 發表於 9-5-2012 02:36 PM

其實仲有普通板...不過天價...
回復 25# justin_chu

emma頭雕唔太得, 普通版個樣真係唔得, diamond版仲正 :52:
回復  justin_chu

emma頭雕唔太得, 普通版個樣真係唔得, diamond版仲正
Assassin 發表於 9-5-2012 02:54 PM

過2日到手SHARE比大家睇:51:
phoenix都好正
figure級數
好想佢返出
看起來真不錯~~~~~~~~~~~~~
回復  Just-For-HIM

MS黎計呢隻hulk可動應該係中上級, 因為雖然範圍可能唔高, 但關節齊備
美國今個星期 ...
Assassin 發表於 9-5-2012 01:48 PM

如果佢手腕加關節既話就好lu