Toysdaily 玩具日報

查看: 3925|回復: 17

[個人收藏] 死士一入 BM 12吋 五勇士 加 戰隊vs幪面超人

先來盒面

今次出奇地盒內沒有window設計
沒有window?:58:真盒旦~
身型太修長同太乾淨無左特撮味道!!
support!.... :71:
新出?正:71:您的帖子長度不符合要求
小配件上色好完美,呢件披風轉左料,唔怕再甩皮,可以儲十幾年,yeah!
個頭膠感太重,講真進步不大,呢隻咁經典,出好d,大把人買。:80:
哩隻實在太貴嘞,唔捨得買:unhappy:
我期待非公認戰隊紅籃黃三人:shy:
M記D 0野較貴,依家好少買,
不過呢隻好靚,我同舊5勇士同你打氣:34:
呢隻出得幾好, 比舊版好(舊版已全部鎔衫兼退色.....)身形係好似電腦奇俠個種, 無海賊咁美型, 今次D衫用料幾好, 應該唔會鎔...但以價錢計真係FANS向....

身為FANS嘅我只有兩個不滿:
1. 支槍竟然"奘假狗?!".....
2. 個BOX ART 真係.....................想死....
呢隻出得幾好, 比舊版好(舊版已全部鎔衫兼退色.....)身形係好似電腦奇俠個種, 無海賊咁美型, 今次D衫用料幾好, 應該唔會鎔...但以價錢計真係FANS向....

身為FANS嘅我只有兩個不滿:
1. 支槍竟然"奘假狗?!".....
2. 個BOX ART 真係.....................想死....
這隻很想買,不過價錢有點驚嚇,唯有看師兄的相望梅止渴。會出其餘四人嗎?不過如果出其他昭和戰隊,恐怕都要破財了。
我估他吾夠胆出其四人:36:
身型太修長同太乾淨無左特撮味道!!
base 發表於 6-5-2012 05:10 AM

" 太乾淨無左特撮味道 "
呢句至口岩, 全中.

五勇士的確勁正,

不過海賊就有d無謂了,
本身吾多好睇,
最多興一陣 .