Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: triton

[劇場創作] [惡搞]星戰貿易聯邦戰鬥機器人

我等緊隻General grevous
宮澤熹一 發表於 8-5-2012 07:18 PM

我也是,這隻是一定要訂的啦。

期待師兄的Obi-Wan.
回復 12# 宮澤熹一

知唔知General grevous 幾時出?
我都有念過買.................. 見其可動性就更想買~
呢款抵玩,關節算唔錯。

不過玩嘅時間硬係好驚佢斷,可能個樣瘦孟孟,比唔到信心小弟大力扭。
咁既身形...可以配套衫仔著啵 ~~~ :66:
E~訂得啦喎~

一早估到ss會係咁出 ,星戰呢個坑真係....
回復 16# triton

我隻Clonewar版Obi-Wan係托人搵返來既,所以預左會無咁新淨;
返屋企打開先知道隻野比我預期鬆,其他問題就無,盒亦好新好直,
D衫無發霉,膠件亦無黃。
我用4魚多少少入,所以算超值,不過要將隻野除衫除甲同整番實關節,之後又要加著燈位同外甲加磁力(因為唔想用膠水,之後如果要維修body之類,要再拆甲,會好易整爛套甲同件內衫,
因為件內衫表面印左直條暗紋,但係無現成衫係同一隻料兼表面印左直條暗紋)  ,要完成以上工序都要花一番時間,希望呢個wekend可以影到相啦,家下只好要師兄你忍耐下啦唯有。
回復  triton

我隻Clonewar版Obi-Wan係托人搵返來既,所以預左會無咁新淨;
返屋企打開先知道隻野比我 ...
宮澤熹一 發表於 10-5-2012 07:30 PM

沒問題,好東西值得等。:71:
E~訂得啦喎~

一早估到ss會係咁出 ,星戰呢個坑真係....
catcat 發表於 10-5-2012 10:18 AM

E- 尋日訂埋,H 記 VIP 5魚2:D