Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ONE-SEVEN

[新品消息] 威龍 1/9 Mark VII

某日走入近何文田的分店問店員, 話這隻是不可動, 莫非放流料~
toysmale 發表於 5-5-2012 03:14

近何文田, 培正斜對面那間是總店, 已有幾十年歷史。
近何文田, 培正斜對面那間是總店, 已有幾十年歷史。
大姐姐 發表於 5-5-2012 02:19 PM

原來係總店, 好少去果頭, 果日咁o岩行過~
但果日問過的確答我係不可動~~
應該係fixed pose雕像類FIGURE,唔係Action figure,應該冇老點成分.
睇下佢個腰甲位,如果係action figure,扭到呢個動作,咁條底褲一定係紙紮.
just action pose statue,
figure can't move like that.
威龍改左 賣 POSTER 唔賣 FIGURE 啦??
無實圖是否,太膠??
怕比人叫 硬膠1比9 figure / 威龍硬膠figure ??
留意"硬膠"要讀正音,沒其他意思 :45:
"完全電腦技術設計而成"???!!!
唔好同我講 威龍 做 IRON MAN 先開始用電腦畫圖做模。
咁即係由19XX ~ 2011年 都係用人手畫圖做模,2012先開始用電腦畫圖。
咁真係一個奇聞