Toysdaily 玩具日報

查看: 4763|回復: 12

[3A/ threezero] RVHK TK 第二章 之 熊貓的朋友 (熊貓)

其實 都唔知點解 AW 會將我靚仔既外表醜化
天呀 點解呀 :no:

做乜鬼 有咁大隻熊貓眼架:unhappy:

我明明係玉樹臨風架ma :p

等我擺下 chock post 先 :x

對面的女孩看過來 看過來 看過來~ :!

右兄 我都話我似阿 KEN 架啦 :74:

佛山昇龍霸 :DD

其實 我都識所有 TK都會既 雙刀流 架

Thanks for watching~:handshake:
唉 為左出昇龍霸 搞到依家至收工 仲要飯都未食呀:56:
飯都唔食去上圖,好易無鬼曬Signal, 保重呀甘大:77:
Yellow Color so match with the RVHK Nabler !!! :)

禾依隻都毛 ................... :ice:
回復 3# Oldcat

老貓兄 原來你都對到兩對喎 勁!!!
唉....呢隻炒到成幾倍咁貴,由幾百蚊變成幾千蚊....3A幾時可以打壓下炒風?
幾時出普通版熊貓眼呀?
回復 6# Jimy
其實作為商人,當然希望自己商品熱賣,量多會有生產線質素,死貨等問題。
一次過出大量貨應該是對佢自己和買家都無着數,見到3A都會用分幾個version出貨方法(即一模多用)去令市場降温。大家只要停下
回復 6# Jimy
今次呢4隻應該已經算係翻出喇.
甘大.......禮做物玩......腥龍訣呀.......:cool:
唉....呢隻炒到成幾倍咁貴,由幾百蚊變成幾千蚊....3A幾時可以打壓下炒風?
幾時出普通版熊貓眼呀?
Jimy 發表於 4-5-2012 08:30 AM

以3A之前做法.我估最有可能出1/12
回復 1# 甘大滋

this one really sharp and nice ar!!!!
is his face 肉色?? or a little greenish like the original one?
唉 為左出昇龍霸 搞到依家至收工 仲要飯都未食呀
甘大滋 發表於 3-5-2012 11:44 PM

辛苦了:64:
支持一下:52:
完全唔似啊Ken 熊貓眼形好多:45:
回復 1# 甘大滋
王色tk是我最like的,可惜無緣,多謝大大相分享