Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] RVHK TK 第一章 之 好橙的朋友 (橙頭)

Sorry,我看不到相片!
ching 只是排左 3小時就入到手???:handshake:
燈色都OK喎.......
回復 13# rudesbarry

其實藍色都幾特別架, 有膠布幾CUTE

回復 11# vegeta

唉, 一日都係多得D炒家 :53:
回復 17# E神

我訂左set A... 但拎貨要排成3個鐘呀

回復 16# terce

唔緊要, 岩岩再試upload, 唔知依家睇唔睇到呢:35:
回復 9# 右翔太郎

特登出比你睇架 :43:

回復 18# dreamtoys

係呀, 橙色都唔錯 :64:
回復 8# BiODD

BiODD大大, 你其實...都唔算好杏仁架喇 起碼早人一步 理想達到丫 :34:
回復 14# cycberz

所以唔好信d炒家講 話未開箱唔知咩色 :53:
可能細佬我真係吾識野,
3A d公仔係幾型,
但一d都吾講得上好靚.
一隻公仔又出幾百隻色,
好無誠意!!!!
到底吸引力在那裡?????
我真係一d都感覺吾到,
各位c兄可否講下它是如何吸引人
( 希望吾好又同我講 "自己鍾意就得啦"
因為講左等如無講. )
回復  cycberz

所以唔好信d炒家講 話未開箱唔知咩色
甘大滋 發表於 3-5-2012 01:55 PM

我隻yesterday princess真係冇貼label
我隻yesterday princess真係冇貼label
mana 發表於 3-5-2012 02:55 PM

因為係黑色頭髮﹐黃色頭髮有貼紙的~而TK就隻隻都有貼紙
回復  右翔太郎

特登出比你睇架

回復  dreamtoys

係呀, 橙色都唔錯
甘大滋 發表於 3-5-2012 01:53 PM

••••••••••••••••••:64:
甘兄又放毒... 橙色真係好突出~~
如果你又鍾意熊貓眼+鬍鬚+膠布, 不如我幫你用黑白marker加落你呢位好橙嘅朋友到:57:
可能細佬我真係吾識野,
3A d公仔係幾型,
但一d都吾講得上好靚.
一隻公仔又出幾百隻色,
好無誠意!!!!
到 ...
joeyip 發表於 3-5-2012 02:50 PM

其實你問o黎都係等於冇問. 相片你已經睇過, 你都覺得冇特別. :38:我地點再講你都係唔會明. (無理由講好過你睇相, 唔係咩叫no photo no talk). 你又唔會比幾百自己去買返來感受下. :54:
你o既問題同而家各大game壇d 小學雞問o既問題一樣.  [小學雞: 想問下D2, D3究竟有乜好玩? 請話我知. ]
大佬, 而家係youtube有9萬幾段片比你睇, 一日有9萬幾人討論5月15日o既來臨, 你都唔覺有趣, 好玩就真係唔好勉強叫人去說報你去接受隻game. :blame:
sorry, OT太多, 搭單問句, 呢度有冇ching 會玩D3?:)
回復 28# NAVIgator

WOW~~ NAT da 好提議!!! 甘大靠禮了~~~ :77: