Toysdaily 玩具日報

[詢問] 12吋 W 電單車(Hard Boilder),如何換電池?

小弟之前在Yahoo買了㗎土炮Hard Boilder比12"W拉打。小弟近日想拿走電池,但找不到方法,請問有冇C兄知道,請告訴小弟!先來謝謝。
嚮車尾個1字係一個膠COM黎~彈開佢會見到有羅C~
拆埋羅C就見到~:71:
多謝C兄,小弟終於找到了。講真,如果C兄唔教,我可能一世也找不到。

其實有冇說明書之類?因我是上綱Bid返來,可能冇左D紙仔,教換電等。

lcm44bb C兄,再次多謝幫忙!
多謝C兄,小弟終於找到了。講真,如果C兄唔教,我可能一世也找不到。

其實有冇說明書之類?因我是上綱Bi ...
dengeki 發表於 3-5-2012 01:09 AM

係無的...

其實有冇說明書之類?因我是上綱Bi ...
dengeki 發表於 3-5-2012 01:09 AM

唔洗客氣~盒野淨係得車冇說明書~只不過係我買果時問埋個賣家先知:66:
你入幾$?我用^#*呢個價入~重順手入埋BLACK架戰皇號:35:
依家屋企有三架拉打電單車:66:真係好晒位:63:
唔洗客氣~盒野淨係得車冇說明書~只不過係我買果時問埋個賣家先知
你入幾$?我用^#*呢個價入~重順手入 ...
lcm44bb 發表於 3-5-2012 01:38 AM

D質料好輕,同埋小心手柄位~我斷左架旋風號~
不過好過凡官方,又貴又慢
唔洗客氣~盒野淨係得車冇說明書~只不過係我買果時問埋個賣家先知
你入幾$?我用^#*呢個價入~重順手入 ...
lcm44bb 發表於 3-5-2012 01:38 AM

C兄,我入價貴你三蟹。係,十分大。因我想換其他玩具,所以將此車入盒,因此才要拿電池出來。1:6車,我只得這架。
D質料好輕,同埋小心手柄位~我斷左架旋風號~
不過好過凡官方,又貴又慢
JUNOWONG28 發表於 3-5-2012 01:40 AM

我幾架都冇事喎~最正旋風戰損跟住戰皇戰損最後Hard Boilder~
Hard Boilder真係好流:70:又冇戰損板選擇:53:比例又爭小小~同果兩架冇得比~:67:
不過中左師傅毒冇計:63:
旋風同戰皇好似有東映受權........:67: