Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 舊物新入: Super HCM Pro - Gundam RX-78-2

近期上網見到隻價錢ok既手恨入左隻玩。 又真係幾detail, 幾型幾靚﹗ 不過可惜HCM-pro關節都係鬆. 但係原來成隻野都上左珍珠色

忍唔住影返幾幅 :73:呢隻算係直得擁有既RX-78-2 :71:

呢隻真係好野黎, 而家既價好抵玩:71:
而家一隻普通蘿蔔魂都同佢差唔多價:42:
我家唯一的高達,就是這個SHCM Pro。
一隻完成度好高既好野:)
congratulations.  This is one of my favorite rx-78-2 out of all those out there.  support.
這是好東西,我也擁有這東西,對它非常滿意。
近期上網見到隻價錢ok既手恨入左隻玩。 又真係幾detail, 幾型幾靚﹗ 不過可惜HCM-pro關節都係鬆. 但係原來成 ...
insomniac 發表於 2-5-2012 03:24 PM

唔使多講,正嘢一睇就知:shiny:。。。。。
樓主影啲相一樣咁正!!!
我都有入這只高達好物...
好相呀 insomniac 兄~~~~:) 呢個系列無論大細版都已經 discontinued~~~~有啲可惜~~~~:(
我冇高達,得隻紅渣

隻紅渣都好鬼正嫁:36: